Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Балансові ігрища як причина локальної каналізаційної катастрофи

Балансові ігрища як причина локальної каналізаційної катастрофи
У багатоповерхових будинках на проспекті Воронцова може статись катастрофа. Каналізаційні стоки вже кілька місяців накопичуються в підвалах будинків і з каналізаційних колодязів виливаються у двори. Чому ніхто не хоче замінити кілька метрів каналізаційної труби, з’ясовувала наша знімальна група.

Уже кілька місяців підземна каналізаційна ріка підточує фундаменти третього, п’ятого і сьомого будинків по проспекту Воронцова. Підвали зі смердючою водою дають прихисток та їжу міріадам личинок комарів і перетворюють життя мешканців у справжнє пекло. Борис Пантюшин, сантехнік дев’ятнадцятого жеку і житель одного з нещасливих будинків, як свої п«ять пальців знає кожну трубу і кожен колодязь. Однак він неспроможний щось зробити, бо ліквідація аварії вимагає земляних робіт.

Чому ж кілька місяців ніхто не хоче усувати рядову аварію? Всьому провиною, як з’ясувалось, балансові ігрища. Самі будинки перебувають на балансі дев’ятнадцятого жэку, а мережі — на балансі житлового підприємства Лівобережжя. Воно давно збанкрутувало, проте ще існує.«Лівобережжя» намагається передати ці мережі на баланс міськводоканалу, від чого водоканал усіляко відмовляється, закликаючи підприємство-банкрут спочатку відремонтувати їх. Головний інженер управління по експлуатації каналізаційних споруд Володимир Редька на Лівобережжя був явно ображений. Буквально вчора Лівобережжя визнало свою провину в письмовому вигляді і нарешті попросило допомоги у водоканалу. За словами Володимира Редьки, вже з першого серпня на Воронцовці розпочнуться роботи. Ну а мешканці потопаючих у каналізаційному бруді будинків у це поки не вірять. І як помсту за своє зіпсоване життя пропонують по черзі замикати в під’їзди будинків начальників, що попадуться під руку. І неважливо, звідки вони, — з жеку, Лівобережжя чи водоканалу. На кілька годин. Щоб навчились домовлятись.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте