Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У аграрному університеті цього року найвищий конкурс на спеціальність «Менеджмент організацій»

У Дніпропетровському державному аграрному університеті (ДДАУ) цього року найвищий вступний конкурс на спеціальність «Менеджмент організацій» — 2,9 чол. на місце, а найнижчий — на спеціальність «Агрономія» — 0,8 чол. на місце. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в приймальній комісії ДДАУ.

За інформацією приймальної комісії, досить високий конкурс цього року спостерігається на спеціальність «Екологія» (2,4), «Фінанси» (2,3 чол. на місце), «Облік і аудит» (2,1 чол.). Згідно з даними приймальної комісії, близько 1,5 претендують на одне місце на спеціальності «Механізація сільського господарства», «Садово-паркове господарство», «Технологія переробки продуктів тваринництва», 1 — на спеціальність «Маркетинг», 0,9 — на спеціальність «Ветеринарія».

Як поінформували в приймальній комісії, середній вступний конкурс у вузі — 1,5.

Вступні іспити розпочнуться 18-го липня й триватимуть до 25-го липня включно.
Gorod.dp.ua на Facebook.


МИЛА  (30.07.06 23:50): ХОТИТЕ ИСПОРТИТЬ ЖИЗНЬ ИДИТЕ УЧИТСЯ В ДГАУ Ответить | С цитатой
болело  (19.07.06 11:42): ой зря на агроноия не идут.... там же таки бабулеты моно получать!!!!! а экономистов-финансистоов пора вырэзать :), а то поразводилось..... Ответить | С цитатой
Bond  (19.07.06 11:04): Самый корупционный ВУЗ. Студентов здесь гноят и выгоняют, если они не нравятся и не платят! Это знают ВСЕ, уровень конкурса об этом говорит! Разогнать надо весь преподавательский состав! И набрать новый, иначе закрыть рассадник беззакония!!! Ответить | С цитатой
врете  (19.07.06 00:58): автор жжжёт Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте