Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міська влада категорично не згодна з діями «Дніпрообленерго» щодо призупинення електропостачання комунальних підприємств

Міська влада категорично не згодна з діями «Дніпрообленерго» щодо призупинення електропостачання комунальних підприємств
Дніпропетровська міська влада висловлює «категоричну незгоду з діями» ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго» щодо призупинення електропостачання комунальних підприємств обласного центру. Про це в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» заявив перший заступник міського голови Дніпропетровська Анатолій Крупський.

«Наша позиція — категорична незгода з діями «Дніпрообленерго». Минулого місяця за домовленістю з «Дніпрообленерго», місто віднайшло кошти, взявши позику, і перерахувало енергетикам 4 мільйони шістсот тисяч гривень, тобто сто відсотків за спожиту водоканалом електроенергію», — зазначив Анатолій Крупський.

Цього місяця, за його словами, незважаючи на травневі свята і пов’язаний з ними спад у розрахунках населення за комунальні послуги, МКП «Дніпроводоканал» змогло розрахуватися за третину спожитої підприємством електроенергії: перераховано понад 600 тис. грн. із 1,8 млн грн.

«До «Обленерго» нині спрямовано гарантійного листа, в якому йдеться про те, що за підсумками травня ми розрахуємося за електроенергію 100%-во. Однак нині «Дніпрообленерго» вимагає погашення заборгованості за 2006 рік, а це 5,6 млн грн. Я підозрюю, що це — не що інше, як чергове «витискання» фінансових ресурсів, у тому числі бюджетних», — заявив посадовець. Як зазначив перший заступник міського голови, навіть погашення боргів, накопичених МКП «Дніпроводоканал» перед енергетиками впродовж цього року, не вирішить проблеми, адже у будь-яку мить підприємство, що має чималі борги за минулі роки, знову «може бути поставлене на коліна». Відтак, на переконання Анатолія Крупського, керівництво «Дніпрообленерго» має розуміти, що «щомісячне зростання цін на електроенергію на 5% зводить нанівець зусилля міської влади щодо фінансової підтримки комунальних підприємств — і «Дніпроводоканалу», і теплових мереж».

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 11-го травня ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго» знеструмило за борги низку об’єктів Міського комунального підприємства «Дніпроводоканал», у результаті чого без води залишилися десятки житлових будинків, лікарня, дитсадки в обласному центрі.
Gorod.dp.ua на Facebook.


энергетик  (19.05.06 14:18): А мне все пох...й! Хочу - отключаю, хочу - цены повышаю! С моей крышей можно все! Ответить | С цитатой
123  (15.05.06 17:04): Ощущение, что «Дніпрообленерго» не от мира сего... Ответить | С цитатой
jjk  (15.05.06 16:05): Где горячая вода? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте