Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У першому кварталі цього року в селищі Мирному з’явиться амбулаторія сімейної медицини

У першому кварталі 2006 року буде введено в дію амбулаторію сімейної медицини в селищі Мирному, розташованому на околиці Дніпропетровська. Про це, виступаючи на підсумковій нараді Управління охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради, яка відбулася 9 лютого, заявив заступник міського голови Олександр Рудяк.

Як поінформував заступник міського голови, реконструкція приміщення вже завершена, наразі триває обладнання майбутньої амбулаторії.

Як зазначив Олександр Рудяк, у 2005 році в обласному центрі мережа закладів сімейної медицини розширилась, зокрема за рахунок закладів, відкритих у мікрорайонах, що розташовані на міських околицях. Так, було проведено реконструкцію поліклінічного відділення в селищі Краснопілля, відкрито дві амбулаторії сімейної медицини в селищі Таромському, збудовано амбулаторію в селищі Чаплі, реконструйовано амбулаторію міської лікарні №20 на вулиці Передовій.

За інформацією заступника міського голови, тільки на навчання та перепідготовку так званих «сімейних лікарів» минулого року було витрачено 50 тис. грн. бюджетних коштів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Кейт  (10.02.06 16:40): Только тратят деньги на подготовку семейніх врачей :))) знали бы пациенты, как низок уровень этих самых врачей :))) Я сама одна из тех несчастных интернов, которых "бросили" на фронт семейной медицины :) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте