Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Весною у Дніпропетровську почнуть реконструкцію тепломереж

Різке похолодання у цьому сезоні виявилось справжнім індикатором роботи всієї комунальної системи Дніпропетровська, якій усі фахівці поставили оцінку «незадовільно». Сьогодні у Дніпропетровському міськвиконкомі вирішували питання про реконструювання найбільш проблемних теплових мереж міста.

За словами міського голови, це території вулиць Титова, проспекту Героїв Сталінграда та житлового масиву Дванадцятий квартал. І у першому, і у другому випадку мерія має справу з колишнім відомчим житлом, яке нещодавно взяла на баланс. Першим у черзі на реконструювання — Дванадцятий квартал. Значна територія житлового масиву Дванадцятий квартал залежить від роботи ТЕЦ заводу «Дніпрошина». І вона, і відповідні котельні знаходяться у такому стані, що на їхнє реконструювання треба витратити великі гроші, і все одно гарантію безперебійної роботи мережі це не дасть.

Тому в «Днепрогражданпроекте», якому мерія доручила створити проект реконструкції, вирішили, що місту вигідніше створити свою комунальну мережу і декілька автономних котелень. За великими планами, щоправда, стоять і великі гроші. Тринадцять мільйонів гривень коштує розробка проекту та переобладнання котелень, заміна теплових мереж тягне на вісімнадцять мільйонів. Іван Куліченко вважає: іншого виходу не існує. Адже відомче комунальне господарство тріщить скрізь, і має відверто аварійний стан. Оскільки для вирішення цього питання грошей у міста явно менше, ніж необхідно, використовувати їх будуть економно. Поки займуться першочерговими ділянками, не дуже захоплюючись коштовними закордонними технологіями.

Почати хочуть вже цією весни. Гроші, — гарантує мер, — на реконструкцію відомчих теплових мереж місто знайде. Добре було б, якби знайшлись і відповідальні виконавці робіт, щоб капітальний ремонт не перейшов, як це часто водиться, до умовного, коли підлатані діри через час все одно проривають.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Офигеть  (15.02.06 16:10): Значит, только в этих р-нах! А другие нафик надо? Ответить | С цитатой
друган  (09.02.06 23:04): а если ИИ не выберут то што не начнут реконструкцию?Добре було б, якби знайшлись і відповідальні виконавці робіт" - добре булоб якбы вибирани нормально без откатов!!! Ответить | С цитатой
кУЖМЭН  (09.02.06 13:27): Добре було б, якби знайшлись і відповідальні виконавці робіт, щоб капітальний ремонт не перейшов, як це часто водиться, до умовного, коли підлатані діри через час все одно проривають. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте