Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Компенсація за відключення від централізованого опалення: скільки людей вже отримали

Компенсація за відключення від централізованого опалення: скільки людей вже отримали

Пані Ганні Коломійчук 86-ть. Жінка живе сама у трикімнатній квартирі двоповерхівки. Вона одна з тих дніпрян, хто подав документи на отримання компенсації за відключення від централізованого опалення.


«Квартира немаленька, порадилася з родиною, і вирішили змінювати опалення на автономне (електрокотел, – ред). Провели роботи, встановили радіатори й зібрали документи. Компенсацію виплатили швидко. Вийшло 12 тисяч гривень. Після переходу на інше опалення можу регулювати температуру нагріву батареї. Коли спекотно – прикручую, холодно – збільшую нагрів», – ділиться пані Ганна.

А ще додає, що після переходу на «автономку» ціна у платіжці в два рази зменшилась.


«Для отримання компенсації необхідно звернутися до департаменту житлового господарства та надати документи: копію паспорта та ІПН. Довідку з ЄРЦ про відсутність заборгованості з комунальних платежів або довідку щодо реструктуризації боргу. Документ, який підтверджує купівлю обладнання (чек, квитанція)», – уточнює представник департаменту житлового господарства Єгор Худяков.

Вже 249 людей отримали компенсацію за відключення від центрального опалення на суму 4 мільйони гривень. А до кінця року отримають ще 99 осіб, на суму майже два мільйони гривень.




Gorod.dp.ua на Facebook.


прохожий  (30.11.23 15:09): Компенсация выплачивается только тем абонентам, котельные которых были отключены решегием мэрии. Остальным болт. Но попытаться можно Відповісти | З цитатою
Жорж не Симеон  (29.11.23 12:00): Электричеством невозможно нормально отопить жилье это миф Відповісти | З цитатою
Жорж не Симеон  (29.11.23 11:59): даешь свет по 8 гривен за киловатт, да пребудет с вами нищета Відповісти | З цитатою
Сергей  (29.11.23 11:22): Электрика подорожает.охринеете платить. Відповісти | З цитатою
12 тыс  (29.11.23 06:31): на переоборудование на электроотопление - ФАНТАСТИКА.Только проект от ДТЭК на подключение с мощным ВВОДОМ электрики стоит БОЛЬШЕ (ТОЛЬКО БУМАЖКИ - без материалов и без работ) - Пишите дальше - сказочники Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
платят чаще  (28.11.23 22:32): а средний платеж падает. Как тут часто говорит Вася, - "у людей денег нет", и это факт Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті