Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
21:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Гра на римську тематику — Chase for Glory

Гра на римську тематику — Chase for Glory
У стародавні часи римляни не лише насолоджувалися глядацькими битвами гладіаторів чи вивільненням диких тварин на в'язнів. Однією з головних розваг в античному світі були змагання на колісницях, де вершники мали можливість змагатися як індивідуали, так і у складі команд. Подібну атмосферу можна відчути в грі Chase For Glory від всесвітньо відомих розробників Pragmatic Play та їх партнера Wild Streak Gaming. Проте гра не присвячена колісницям, а розкішним гладіаторським битвам, де гравці обирають свого чемпіона для участі в раундах фріспінів з різними правилами, залежно від обраного гладіатора. Гладіаторські поєдинки розгортаються на чотирьох ігрових полях, що обертаються.


Що окрім слави можуть отримати гравці?

Базова гра Chase For Glory відбувається в амфітеатрі просто неба десь у Римській імперії. Чотири гладіатори, які взялися за пояси для раундів безплатних спінів, розташовані з обох боків екрана. Вони готові вступити в битву з безкомпромісною визначеністю на обличчях. Відеослот має стильне оформлення та від нього навіть віє невеличким ретро-шармом, що є характерною рисою багатьох ігрових автоматів від Wild Streak Gaming. Це все можна буде відчути власноруч, відкривши слот у PlayCazinos або будь-якому іншому популярному сучасному онлайн-казино.

Базова гра полягає в отриманні виграшів за збір комбінацій від 3 до 5 однакових символів на 5-барабанній, 3-рядовій ігровій матриці. У грі немає ліній виплат, замість цього використовується система з 243 можливими способами виграшу. Це високоволатильний ігровий автомат, який має стандартний RTP на рівні 96%, незалежно від того, основний це раунд чи бонусний.

На барабанах представлено 10 звичайних символів для виплат, а також вайлд та скатер. До звичайних входять:

  • карти від 10 до А, які є символами низької вартості;
  • тризуб, меч, шолом, нагрудний друк та скарбничка, які є символами високої вартості.

Вайлди з'являються лише на барабанах 2 і 4 і можуть заміняти всі інші звичайні зображення для створення виграшних комбінацій.

Бонуси від гладіаторів

Справжні перегони починається лише при активації безплатних обертів. Для цього необхідно зібрати виграшну комбінацію з 3, 4 або 5 скатерів. За це гравцю буде вручено 25 безкоштовних обертів. Бонусна гра проходить на 4 окремих ігрових полотнах розміром 5x3. Перед початком гравці обирають одного з чотирьох вершників, кожен з яких пов'язаний з одним ігровим полотном, щоб визначити свого чемпіона. Також можна зробити рандомний вибір. Протягом гри виграші призначаються лише на полотні, пов'язаному з обраним чемпіоном, і кожен чемпіон має свій набір правил.

В кожного з них є свої множники, які застосовуються до всіх виграшів. Якщо у процесі з'являються монети, вони збираються поруч з чемпіоном на полотні, на якому вони впали. Також на барабанах можуть з'являтися символи скидання. Попадання символу скидання скидає лічильник монет чемпіона з найбільшою кількістю до 0, але не впливає на обраного чемпіона на початку раунду. По завершенні раунду, якщо обраний чемпіон має найбільшу кількість монет або рівняється за кількістю, то гравцю нараховуються виграші з усіх політ. На жаль, раунд фріспінів неможливо активувати повторно, але його можна придбати за за 100х ставки.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте