Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
20:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Облсовет отчитал должников

В облдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої групи з координації дій місцевих органів виконавчої влади щодо погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Провела засідання заступник голови облдержадміністрації, керівник групи Тетяна Кравченко.

Було розглянуто питання щодо заборгованості з виплати заробітної плати по м. Дніпродзержинську. Станом на 1 липня поточного року вона складала більше 28 млн. грн., а з початку року зросла на 3,9 відсотка. В середньому заборгованість на одного працюючого становить 3382 грн.

Найбільшими боржниками є: підприємство “Цирконій” (2,6 млн. грн.) – директор К. Линдт, Придніпровський хімічний завод (1,6 млн. грн.) – керуючий санацією підприємства В.Свірін, така ж сума заборгованості у Дніпродзержинського спецуправління №2 ВАТ “Дніпродомнаремонт” – директор Ю.Мартинішин, Придніпровський гідрометалургійний завод (1,4 млн. грн.) – директор О.Іванов.

Від заступника міського голови О.Пугача робоча група так і не почула чіткої позиції керівництва міста щодо погашення заборгованості із заробітної плати і вирішила підготувати документ з цього питання на розгляд обласної комісії.

Про стан справ у Солонянському районі доповів голова райдержадміністрації В.Приймак. Заборгованість по району склала більше 500 тис. грн. З початку року вона зросла на 96 відсотків і в середньому на одного працюючого складає 768 грн.

Найбільші боржники: комунальне підприємство “Солонянське ЖКГ” (223 тис. грн.) – виконуючий обов’язки В.Шевчук, Солонянське ЗАТ агрофірма “Геоцентр” (48 тис. грн.) – директор В.Деркач.

Рішенням робочої групи зобов”язано керівництво району до 1 вересня ц. р. надати пропозиції щодо погашення заборгованості із заробітної плати по підприємствах комунальної форми власності, а по сільському господарству – погасити всі борги до 1 грудня поточного року.

Виконуючий обов’язки голови Петриківської райдержадміністрації А.Охотник доповів, що заборгованість із виплати заробітної плати по району склала 640 тис. грн. З початку року вона збільшилася у 2,4 раза і в середньому на одного працюючого припадає 1059 грн. боргу.

Найбільше винні своїм працівникам: ТОВ “Террапак” (184 тис. грн.) – виконавчий директор Ю. Махов, ТОВ “Альфа-Агро” (86 тис. грн.) – голова правління В.Коновий.

Роботу керівництва району щодо погашення заборгованості із заробітної плати визнано незадовільною. Голові райдержадміністрації поставлено завдання – до кінця року погасити борги.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (63)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте