Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
10:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» дав бій лідеру групи єврокубку «7 Днів»

БК «Прометей» дав бій лідеру групи єврокубку «7 Днів»

Тільки в овертаймі баскетболісти зі Слобожанського під Дніпром поступилися на виїзді французькому клубу «Бург» – 85:92.

Це був сьомий матч "Прометея" у групі А євротурніру "7 Днів". До виїзду до Франції наш клуб підходив із рівним балансом перемог та поразок – їх було по 3.

На жаль, покращити цю статистику баскетболісти Слобожанського не змогли. Але боролися з лідером групи на рівних, поступившись лише у додатковий час.

Про цю гру та перспективи команди БК «Прометей» розповідає таке:

«Господарі майданчика в перші шість хвилин бiльш вправно, ніж "червоно-білі", кидали з периметра. Іссуф Санон у першому 10-хвилинному відрізку набрав останні 6 очок гостей, і це дозволило їм залишити за собою чверть – 22:19.

У першій п'ятихвилинці другої чверті найкращому клубу України вдалося встановити свій гандикап на двозначній позначці (34:24). На жаль, на велику перерву команди пішли вже за рівного рахунку (37:37). Гравці "Бурга" продовжували перевершувати гостей у точностi триочкових кидків. А ось за кількістю підбирань і втрат у суперників були майже рівні цiфри (19 підбирань у "Бурга" проти 17 у "Прометея" та 8 втрат у французів проти 7 у нашої команди).

На початку заключної десятихвилинки команда Фредеріка Фоту зуміла відірватися на 7 пунктів (65:58), після чого його колега Ронен Гінзбург взяв тайм-аут. Останній паритет (77:77) стався за 5 секунд до її завершення, коли Джіан Клавелл та Ді Джей Кеннеді вивели на вільний триочковий кидок Іссуфа Санона.

Сил на додаткову п'ятихвилинку явно не вистачало обом суперникам, проте трохи більше необхідної енергії виявилося у "Бурга". Господарі майданчика постійно вели в рахунку, а коли на останнiх секундах п'ятихвилинки наші гравці вдалися до тактичних фолів, безпомилково пробивали штрафні кидки.

"Бург" переміг з рахунком 92:85 та зміцнив своє лiдерське становище. Щодо нашої команди, то у неї залишилося 3 перемоги, але вже після 7 поєдинків. Попереду ще довга дистанція в 11 матчів регулярної частини сезону, яка може підняти "Прометей" набагато вище в турнірній таблиці».

Фото БК "Прометей".








Gorod.dp.ua на Facebook.


Хук  (07.12.22 13:50): Ну что вы как могли вроде и тариф на коммуналку жителям города ради дубинских подняли. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті