Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У відповідь на обстріл рашистів у Дніпрі гриміла «Червона калина»

У відповідь на обстріл рашистів у Дніпрі гриміла «Червона калина»

Вчора у Дніпропетровському академічному театрі драми та комедії відбувся яскравий та патріотичний концерт академічного ансамблю «Славутич».

Українська нація – непереможна! Ворогу не залякати нас погрозами та підлими обстрілами. Незважаючи на всі звірства та підлості ворога, ми зберігаємо оптимізм та віру в нашу Перемогу.

Ці думки були головними в усіх глядачів учорашнього концерту в ДраміКомі. На дві години відволіктися від стресів та переживань усім глядачам допоміг концерт академічного фольклорно-хореографічного ансамблю «Славутич» «Ой, у лузі червона калина!».

У захваті від побаченого була і відома дніпровська художниця, народний майстер петриківського розпису Вікторія Тимошенко, яка поділилася такими враженнями:

«Мені поталанило вчора побачити виступ Академічного фольклорно-хореографічного ансамблю «СЛАВУТИЧ» з концертною програмою "Ой, у лузі червона калина !"

Вражає голос Олени Каліняк з піснею «ДВА КОЛЬОРИ " від якого серце завмирає .

Ну і, звісно, чарівна "ПЕТРИКІВКА" яка виконується під "Пісню про Петриківку", слова Лесі Степовички, музика Юрія Борсука та моя праця "Квіти" в оформленні композиції . Зал вибухав шквалом овацій і криком «браво».

Дякую директору ансамблю Тетяна Соломка за запрошення!».

Фото зі сторінки Вікторії Тимошенко.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті