Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як уникнути «літньої» застуди

Як уникнути «літньої» застуди

Кондиціонери, перепади температури повітря, крижані напої. Все це сприяє виникненню застуди навіть у найспекотніші літні місяці.

Як вберегтися, розповіли в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА.

«Застуда - недуга не тільки холодної пори року. У спеку підхопити хворобу простіше простого. Аби не пролежати в ліжку замість літніх пікніків та поїздок, слід дотримуватися простих правил», - наголосили в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА.

Сприяє проникненню вірусів до організму кондиціонер, адже він висушує слизову оболонку носа. До того ж, зазвичай перепад температури між вулицею та кондиціонованим приміщенням - щонайменше 10 градусів. Це шкодить організму, наголосили лікарі. Температуру слід виставляти так, аби різниця не перевищувала 7 градусів. Варто уникати протягів.

«Крижані напої охолоджують лише ненадовго, натомість можуть призвести до ангіни. Тож краще не пити воду прямо з холодильника. А ще - зачекати, доки трохи підтане морозиво», - додали в департаменті.

Не варто й довго купатися у холодній воді, а після виходу на берег слід добре витертися рушником та перевдягтися у сухий купальник. Це дозволить уникнути хвороб сечостатевої системи.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Логик  (21.06.19 16:18): Нет никакой простуды. Чисто совковый диагноз. Есть ОРВИ. От ОРВИ помогают прививки, избегание мест скопления людей, отказ от вредных привычек, полноценное питание и закаливание Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті