Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі неіснуюча фірма виграла тендер на ремонт дахів за 1,5 млн гривень

У Дніпрі неіснуюча фірма виграла тендер на ремонт дахів за 1,5 млн гривень

Правоохоронці викрили чергову схему по розкраданню бюджетних коштів.

Правоохоронці Дніпропетровщини припинили чергову схему по розкраданню бюджетних коштів в ході проведення заходів в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом ліквідації міжрегіонального конвертаційного центру.

У ході проведення чергових обшуків, за місцем мешкання одного з фігурантів справи, знайдено печатки та тендерну документацію.

В подальшому встановлено, що вилучені документи й печатки належать неіснуючий фірмі (всі ознаки фіктивності) яка, в той же час, є офіційним переможцем тендерних бюджетних закупівель в галузі ремонту дахів високо поверхових міських будинків, на загальну суму більш 1,5 млн. грн.

Цікаво ще й те, що директор "фірми переможця" пояснив слідчим що загубив свій паспорт ще два роки тому, та не має ніякої уяви і відношення щодо господарської діяльності зазначеної фірми.

Наразі проведено декілька судових експертиз з технічних, будівельних та товарознавчих питань. Накладено арешти на розрахункові рахунки в банківських установах. Вилучено фінансово-господарські документи, чорнові записи, тендерну документацію, платіжні документи, банківські картки та фірмові бланки.

Тривають слідчі дії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (20.04.18 15:20): А в налоговую и к заказчику директор приходил без паспорта? Відповісти | З цитатою
Чиновнег  (19.04.18 13:08): Ой, падумаиш, нисущиствующая фирма! Какой римонт намичаицца - такая и фирма! Відповісти | З цитатою
строитель  (19.04.18 11:44): Тут журналисты видать опять все напутали. Фирма могла и быть, не могли же заключить договор с юрлицом без разрешительных документов, в том числе по работам на высоте. Если заключили, то наверное есть подписи и кому то надо сушить сухари. Другой вопрос - могла фирма заниматься обналом через "прачечную", что для строителей очень характерно. А джентельмен, на паспорт которого фирма зарегистрирована, откровенно "лепит ваньку". В налоговую отчеты сдавали, в банке счет открывали и присно, и присно. И никто не видел, что мужик не тот, и вопросы не возникли. Демоны,а не жулики. Но в жизни все просто - никакого грима или двойника. Тот чей паспорт,тот и рулит. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Элоиза  (19.04.18 11:21): В мэрии Днепра жестко ответили на информационные провокации со стороны «Украинской правды» == акливитали с у к и ага!

А вы несуществующая фирма в след раз с ментами делица нада. взрослые люди а как дети ото малые
Відповісти | З цитатою
Украинец  (19.04.18 10:05): Дубинские -город-область!!! Відповісти | З цитатою
Украинец  (19.04.18 10:04): Дубинские -город-область!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті