Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 06 июля 2024
11:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всім дніпропетровцям — добра і щастя у незалежній державі

Всім дніпропетровцям — добра і щастя у незалежній державі
24 серпня ми відзначаємо велике державне свято, сповнене вірою в щасливе майбутнє нашої Батьківщини. Ця віра кріпиться успіхами й досягненнями, які вивели Україну на шлях стабільності та піднесення. Світ визнав незаперечну істину: суверенна українська держава відбулася. Закладені підвалини для утвердження громадянського суспільства, подальшого розвитку ринку та поступової інтеграції у Європейську спільноту. Україна розвивається, зміцнюється її економічний потенціал, накопичується досвід державотворення.

Ці позитивні зміни в житті суспільства визначені діяльністю Президента України Леоніда Даниловича Кучми, бо десять з тринадцяти років нашої незалежності країна ішла реформаторським курсом економічних та соціальних змін, визначеним Главою нашої держави.

Звертаючись до українського народу рік тому, Президент України Леонід Данилович Кучма поставив конкретне завдання уряду і парламенту країни — «моделюючи свою діяльність, виходити від головного — від Людини, від її зарплати, пенсії, освіти, стану здоров’я, умов для дозвілля, задоволення духовних потреб».

Сьогодні можна сказати, що більшість із запланованого вдалося реалізувати. Програма дій Кабінету Міністрів Віктора Федоровича Януковича, ухвалена Верховною Радою України, враховує всі проблеми, на які звернув увагу Глава держави.

Політика уряду у економічній та соціальній сферах переконливо доводить, що пріоритетом у роботі Кабінету Міністрів є не макроекономічні успіхи, а турбота про захищеність кожної Людини.

Зусилля влади позначилися на підвищенні рівня заробітної плати, пенсій, стипендій, що є основою соціальної стабільності в кожному регіоні.

Принципову позицію в цьому питанні займає депутатський корпус Дніпропетровщини, підтримуваний головою обласної державної адміністрації Володимиром Григоровичем Яцубою. Більшість питань, які виносяться на розгляд сесій обласної ради, мають практичну спрямованість — це розвиток соціальної сфери, реформування аграрного сектору, житлово-комунального господарства, створення умов для розвитку малого і середнього бізнесу. Робота на повну потужність економіки регіону дозволила нам на останній сесії обласної ради переглянути показники бюджету поточного року, що дасть можливість вже в цьому році закінчити будівництво ряду шкіл, об’їзної дороги, інших важливих об’єктів. А це свідчить про великий потенціал нашого регіону.

День незалежності — це велике державне свято. І сьогодні не можна не визнати, що Дніпропетровщина, підійшла до нього з певними здобутками. Але попереду в нас ще чимало завдань, які потребують свого вирішення.

Сьогодні всі ми, кожен на своєму місці — на підприємстві і в полі, у школі і в лікарні, в державних установах і комерційних структурах — будуємо свою країну.

Бажаю від усього депутатського корпусу всім успішної праці на благо нашої Дніпропетровщини, в ім’я розквіту України.

Добра і здоров’я, світлої долі — вам, шановні наші земляки!

Галина БУЛАВКА, голова Дніпропетровської обласної ради
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (48)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (9)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (6)

•  У Дніпрі виявили ще один старовинний паровоз! (5)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе постраждав велосипедист (4)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте