Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
17:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сьогодні відбудеться посвячення у студенти ДНУ імені Олеся Гончара

Сьогодні відбудеться посвячення у студенти ДНУ імені Олеся Гончара

На майдані перед Палацом студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбудеться традиційне свято «Посвячення в студенти ДНУ». Цього року лави студентського братерства ДНУ поповнили майже 4 тисячі юнаків і дівчат.

На перший курс за ОПП «бакалавр» на денну і заочну форми навчання зараховано 1790 абітурієнтів, на п’ятий курс для здобуття освітньо-кваліфіційного рівня «спеціаліст» вступили 948, а здобути ступінь магістра в Дніпропетровському національному університеті виявили бажання 1117 осіб.

З вітальним словом звернеться до першокурсників ректор ДНУ, професор Микола Вікторович Поляков. На свято запрошені почесні гості, керівники міста та області, колишні випускники, керівний склад університету, викладачі та творчі колективи Палацу студентів. Очікується, що першокурсників Дніпропетровського національного університету привітає мер міста Дніпро, випускник університету Борис Філатов і перший заступник голови обласної державної адміністрації Олег Кужман.

За багаторічною традицією, відбудеться вручення першокурсникам-переможцям олімпіад різних рівнів та Всеукраїнського конкурсу Малої Академії наук символічного студентського квитка, залікової книжки та «Граніту науки». Так, право вручити «Граніт науки» від студентів університету буде надано студентці V курсу історичного факультету, переможниці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Історичні науки» Марині Хлистовій та студенту V курсу факультету фізики електроніки та комп’ютерних систем, переможцю Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка» Олегові Прокопчику. Спортивний кубок золотому медалісту, чемпіону міста з боксу Хорену Каграманяну вручатиме третьокурсниця факультету біології, екології та медицини, чемпіонка світу та Європи з рукопашного бою Єва Вакуленко.

Студенти-першокурсники дадуть урочисту клятву студента ДНУ.

По закінченню офіційної частини першокурсники запрошуються на перший в їхньому житті студентський імпровізований бал.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ляся  (02.09.16 12:53): А мэр почему-то так и не приехал... Ответить | С цитатой
Олег  (31.08.16 14:23): Быстро пройдут бесцельно потраченные пять лет обучения бездарными преподами, а потом начнутся годы поиска нормальной работы. И не все ее найдут. ВУЗ не стоит ломанного гроша. Закрыть его надо. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте