Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 28 березня 2024
19:23

GORODСКОЙ ДОЗОР

«Працівники системи Міністерства юстиції України прийняли участь у добровільній програмі донорства»

01.12.2023 11:37

29 листопада 2023 року працівники Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Владислав Чечотка та Ростислав Котяков завітали до Дніпропетровського обласного центру заготівлі та переробки плазми «ДНІПРО-ПЛАЗМА» для добровільної здачі плазми крові.

Плазма - це незамінне джерело лікарських засобів. Шляхом очищення, концентрування і виділення складових частин плазми (фракціонування) можна отримати понад 20 різних ефективних лікарських препаратів, їх застосовують під час лікування багатьох захворювань. Цільна кров, її компоненти та препарати з неї щодня рятують життя військовим, жертвам автокатастроф, пожеж, нещасних випадків, породіллям за великої крововтрати, недоношеним новонародженим немовлятам, пацієнтам із захворюваннями крові, людям, на яких очікує хірургічна операція, трансплантація або протезування.

«Принцип служіння державі та суспільству, принцип гуманізму, увага та чуйність до проблем громадян, щире бажання допомогти нужденним, ці норми становлять основу етичного кодексу та професійної поведінки співробітників органу пробації», - зазначили працівники відділу.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


«ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ АКТИВНО ПРОВОДИТЬ ПРЕВЕНТИВНО-КОНСУЛЬТАТИВНІ ЗАХОДИ СЕРЕД ВІДВІДУВАЧІВ»

28.11.2023 15:12

15 листопада 2023 року волонтер пробації Олександр Лисенко завітав у прийомний день до Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області та провів консультацію для суб’єктів пробації на тему: «Проблеми домашнього насильства в Україні та як не стати насильником або жертвою домашнього насильства».

«Попередження та вирішення конфліктів у сім’ї, постійний духовний та освітній розвиток особистості є запорукою міцної та здорової нації в будь-якій країні світу. Проблему домашнього насильства треба розв’язувати комплексно, а для цього необхідно не ігнорувати та замовчувати проблему, а визнати її та вчасно звернутися до фахівців по допомогу. У більшості випадків саме алкоголь стає каталізатором, який може спровокувати прояви домашнього насильства. Зловживання алкоголем призводить до втрати контролю над собою, що, в свою чергу може призвести до негативних наслідків», - заявив волонтер пробації.

Наприкінці виступу волонтер пробації зазначив, що основним завданням волонтерів пробації є сприяння органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


«Центр пробації надає підтримку та благодійну допомогу засудженим»

28.11.2023 14:52

27 листопада 2023 року до Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області завітали суб’єкти пробації.

«Державна установа «Центр пробації» дає не тільки другий шанс на початок нового життя засудженим, а й допомогу суспільству загалом, оскільки, всі хто нас оточують є частиною нашого суспільства, і ми також впливаємо на ці зміни. Соціально-виховна робота передбачає диференційований підхід під час надання консультативної, психологічної та інших видів допомоги. Турботу, підтримку та доброзичливе ставлення, це те, що мають відчувати до себе суб’єкти пробації для їхнього успішного виправлення, - зазначив персонал пробації.

Наприкінці зустрічі присутнім особам, які перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації були вручені продуктові набори (макаронні вироби, різноманітні крупи, квасоля тощо), плед для укриття.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 19. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 7 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті