Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
19:04

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dn_probation


28 листопада 2023, 14:52

«Центр пробації надає підтримку та благодійну допомогу засудженим»

27 листопада 2023 року до Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області завітали суб’єкти пробації.

«Державна установа «Центр пробації» дає не тільки другий шанс на початок нового життя засудженим, а й допомогу суспільству загалом, оскільки, всі хто нас оточують є частиною нашого суспільства, і ми також впливаємо на ці зміни. Соціально-виховна робота передбачає диференційований підхід під час надання консультативної, психологічної та інших видів допомоги. Турботу, підтримку та доброзичливе ставлення, це те, що мають відчувати до себе суб’єкти пробації для їхнього успішного виправлення, - зазначив персонал пробації.

Наприкінці зустрічі присутнім особам, які перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації були вручені продуктові набори (макаронні вироби, різноманітні крупи, квасоля тощо), плед для укриття.




Переглядів: 141
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті