Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
09:32

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dn_probation


1 грудня 2023, 11:37

«Працівники системи Міністерства юстиції України прийняли участь у добровільній програмі донорства»

29 листопада 2023 року працівники Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Владислав Чечотка та Ростислав Котяков завітали до Дніпропетровського обласного центру заготівлі та переробки плазми «ДНІПРО-ПЛАЗМА» для добровільної здачі плазми крові.

Плазма - це незамінне джерело лікарських засобів. Шляхом очищення, концентрування і виділення складових частин плазми (фракціонування) можна отримати понад 20 різних ефективних лікарських препаратів, їх застосовують під час лікування багатьох захворювань. Цільна кров, її компоненти та препарати з неї щодня рятують життя військовим, жертвам автокатастроф, пожеж, нещасних випадків, породіллям за великої крововтрати, недоношеним новонародженим немовлятам, пацієнтам із захворюваннями крові, людям, на яких очікує хірургічна операція, трансплантація або протезування.

«Принцип служіння державі та суспільству, принцип гуманізму, увага та чуйність до проблем громадян, щире бажання допомогти нужденним, ці норми становлять основу етичного кодексу та професійної поведінки співробітників органу пробації», - зазначили працівники відділу.





Переглядів: 111
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті