Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
00:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті продовжуються роботи з ліквідації наслідків стихії

У місті продовжуються роботи з ліквідації наслідків стихії
У місті продовжуються роботи з ліквідації наслідків стихії, задіяні усі аварійні бригади комунальних підприємств.

Зокрема,бригади комунального підприємства «Гідроспоруди» вже відкачали воду на проїжджій частині вулиці Каруни, Набережної Перемоги від вул. Космічної до Мерефо-Херсонського мосту, ділянці просп. Гагаріна-вул Сірко, вул. Динамо, Павлова, Сєрова. Наразі комунальники працюють на вулиці Братів Трофимових та на ділянці вул. Березинська - вул. Захарченко. За останньою адресою дорожники ще й відновлюють осіле дорожнє покриття, повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради.

Через негоду у місті не працюють окремі маршрути електротранспорту. Зараз перевозять пасажирів тролейбусні маршрути № 5, 10, 12, 16, 17, тролейбус №20 працює за скороченим маршрутом до ж/м Клочко, трамвай №19 курсує лише до електровагоннобудівного заводу. Автобуси загального користування працюють на усіх маршрутах, за необхідності вони об’їздять ділянки з поваленими деревами паралельними вулицями.

Аварійні бригади «Міськзеленбуду» спільно з бригадами «Дніпропетровського електротранспорту» продовжують прибирати дерева, повалені на колію трамвайного маршруту №1 та на проїжджу частину вул. Героїв Сталінграда.

Пошкоджені мережі зовнішнього освітлення відновлюють аварійні бригади комунального підприємства «Міськсвітло», наразі вони працюють на житлових масивах «Тополя», «12 квартал», «Березинка», «Лівобережний», вул. Артема та Короленка.

Наслідки буревію ліквідовують і бригади житлово-експлуатаційних підприємств, зокрема, прибирають від гілок, листя, сміття прилеглу до житлових будинків територію, а також допомагають комунальникам розпилювати дерева для відновлення роботи електромереж. Стихією пошкоджені дахи 10 житлових будинків комунальної власності, усі вони будуть відремонтовані, додають в управлінні житлового господарства міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прессервы  (25.09.14 15:40): Очень все медленно убирается.Кандидаты в депутаты используют эту ситуацию в своих целях.Максим Курячий бегает по дворам и обещает всем все убрать,помочь начать жить по-новому в тех районах ,где живут его будущие избиратели.Что за цирк?! Відповісти | З цитатою
Шел  (25.09.14 08:36): вчера после работы, темно, по колени в воде, Амур(Петря, Грыня, Транс) во мгле. (не жалуюсь) Просто есть достоверная информация что на пр. Правды район Океана, работает группа "вежливых" людей. Отбирают вещи даже днем. Позавчера в три часа дня отобрали у женщины телефон. Будьте внимательны и осторожны. Всем мира и добра. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (18)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті