Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зростання споживчого попиту допоможе перезапустити економіку області

Зростання споживчого попиту допоможе перезапустити економіку області
«Вихід з кризи - не стільки в латанні дірок обласного бюджету, скільки у стимулюванні споживчого попиту, який, в свою чергу, допоможе перезапустити економіку області», - вважає заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Геннадій Корбан.

За словами Г. Корбана, керівництвом області розпочато роз'яснювальну роботу з директорами та акціонерами великих промислових підприємств, а також великими бізнесменами. Кінцева мета - істотний підйом особистих доходів громадян і домогосподарств Дніпропетровщини. Зокрема, в ці вихідні вже прийнято рішення по феросплавному холдингу. Нікопольський завод феросплавів, Марганецький і Орджонікідзевський ГЗК піднімуть загальний обсяг доходів своїх співробітників у середньому на 30 % - за рахунок збільшення премій, виплат , надбавок, нарахувань та інших видів додаткових виплат.

«Це дозволить не тільки компенсувати втрати громадян від зростання цін і комунальних тарифів, - підкреслив Геннадій Корбан, - але й оживити споживчий попит, а значить, економіку в цілому».

Облдержадміністрація і особисто губернатор Ігор Коломойський закликають поширити почин феросплавщик і в на всі підприємства гірничо -металургійного комплексу, а також великий бізнес.

«Ми закликаємо профспілки згадати про своє справжнє призначення - захист прав трудящих і вимагати від дирекції та акціонерів підприємств зробити все можливе для зростання доходів робітників і службовців, - сказав Г. Корбан. - Від підвищення платоспроможності працівників ГМК в кінці кінців виграє все населення області - агропромисловий комплекс, торгівля, сфера послуг , а крім того (через зростання податкових надходжень) і представники соціальної сфери».

Gorod.dp.ua на Facebook.

17  

galiya  (13.05.14 22:08): ...От повышения платежеспособности работников ГМК в конце концов выигрывает все население области - агропромышленный комплекс, торговля, сфера услуг,...
во как!!!в миллионом городе 80% людей работают на заводах???
Зачем придумывать велосипед как сделать так чтобы у работников соцсферы и рабочих кроме зарплаты был еще постоянный дополнительный доход...все просто надо внедрять системы которые уже давно работают во всем мире и всем будет супер.
gerasim.ua  (22.04.14 21:09): Трепещите рабтодатели, рейдер вам расскажет как зар. платы платить!! Коломойша наверное забыл, что не у всех крупные предприятия имеют льготы, как его феросплавные.
Ralf  (22.04.14 17:35): Как же достало это очковтирательство от Коломойского и Ко , ну что Коломойский все налоги платит ? Всем прям белую зар.плату выплачивает ? Никого не увольняет и не сокращает ?? Так что ж он на собственных предприятиях пиарится-то ? Мне его забота о регионе видна по ценам на бензин.
Faza  (22.04.14 14:48): Ну ты Корбан и вы*бун! Сэкономил на электроэнергии, и делаешь вид что ты добрый папочка, в ножки кланяйтесь??? Генка, скоро может случится передоз!!!
сам-сон  (22.04.14 12:03): Гена,мне мыло в глаз попало или это опять ты.Вот ты как ни стань,что ни сделай ,ну все равно,ты будешь хе..вый.Я тебе не верю.Ты же коксонюх.
сам-сон  (22.04.14 12:03): Гена,мне мыло в глаз попало или это опять ты.Вот ты как ни стань,что ни сделай ,ну все равно,ты будешь хе..вый.Я тебе не верю.Ты же коксонюх.
Lizzi G  (22.04.14 10:55): Наверно легко поднять з/п и добавить надбавки и премии сотрудникам своих предприятий, особенно когда эти предприятия (ферросплавыные заводы и ГОКи) закупают электроэнергию по льготным ценам. А почему бы не поднять з/п и сделать хороший пиар на этом? И пусть почин "приватовцев" распространится на все предприятия горно-металлургического комплекса (при этом Корбан и Ко не интересуются, а как обстоят дела со льготами у остальных предприятий). Опять замыливание глаз по еврейской схеме.
 (22.04.14 10:38): надо на уровне государства вывести экономику из тени и платить людям официальную зарплату, а не "черную"!
Запорожская казачка  (21.04.14 18:05): А откуда, извините, взяться росту потребительского спроса??? Цены на товары, медикаменты, ком. услуги и т.д. растут, зарплаты в лучшем случае задерживаются, фирмы и предприятия на грани банкротства...
Пан губернатор, видимо, с Луны вещает?
akai  (20.04.14 14:15): Пихонут работягам по сотке, типа премии, и будут трубить о ,,заботе''. А кто будет недоволен - быстро заткнут рот вооруженные наемники из так называемого батальона преторианцев Коломойского. Да еще и в ,,сепаратизме'' обвинят. Ведь требование нормальных зарплат - это явные происки Путина.
1 2

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті