Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники святкують День Пожежника

|«« «« »» »»|

17 квітня у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області проведено урочисте зібрання особового складу та ветеранів служби.

Даний захід присвячений Дню пожежної охорони – святу вогнеборців. Саме в цей день вся громада вшановує представників цієї мужньої та дійсно героїчної професії, покликаної рятувати життя людей і оберігати їх від вогняної стихії.

Зі словами глибокої вдячності за сумлінну та ратну службу до всіх присутніх звернувся начальник Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Романюк. Особливу увагу у своєму виступі очільник рятувальників Дніпропетровщини звернув до ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони. «Саме Ви розбудовували нашу службу, створювали засади для того, щоб наша служба за призначенням і по суті була істинно народною службою порятунку. Славна історія пожежної охорони – це ваша заслуга. Ваші відданість обраній професії, самовіддане служіння справі захисту людей і народного надбання від вогню і стихійного лиха заслужили вам беззаперечний авторитет і повагу серед нинішнього покоління рятувальників. Гасіння пожеж на газовидобувних вишках в с. Заплавка, резонансних пожеж на шинному, коксохімічному заводах, ліквідація аварії на Павлоградському хімічному заводі та багатьох інших екстремальних ситуацій свідчать про високий моральний дух та відвагу вогнеборців Дніпропетровщини» - зауважив Ігор Романюк.

Саме сьогодні, 17 квітня, в День пожежної охорони, коли вся громадськість вшановує свято вогнеборців, виповнилося 130 років від дня створення пожежної частини по охороні Кіровського району міста Дніпропетровськ.

В урочистих заходах взяли участь особовий склад Державної пожежно-рятувальної частини №2 Кіровського району обласного центру та ветерани служби, кожен з яких не один рік свого життя віддав почесній справі боротьби з вогняною стихією і порятунку людей.

«Я вдячний Вам за те, що, перебуваючи на заслуженому відпочинку, ви завзято вболіваєте за зміцнення нашої служби, передаєте молоді свій багатий досвід, який ви набули за роки героїчної праці» - звернувся до ветеранів начальник Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Ігор Романюк.

Gorod.dp.ua на Facebook.


11111  (18.04.14 09:28): интересный порядок новостей:
1 "В центре Днепропетровска произошел пожар"
2 "Спасатели отмечают День Пожарного"
Мне кажется что 2 этих события как-то взаимосвязаны)))
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті