Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
21:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На питання читачів «Зорі» відповість директор Департаменту охорони здоров’я ОДА

На питання читачів «Зорі» відповість директор Департаменту охорони здоров’я ОДА
Про головне в охороні здоров’я запитайте у Валентини Гінзбург, директора Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

11 грудня на консультації з питань охорони здоров’я читачам «Зорі» дасть відповіді наш гість Валентина Григорівна Гінзбург, директор Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

Якщо у вас є запитання щодо отримання ліків від гіпертонії за пільговою ціною, сімейної медицини та інших важливих тем охорони здоров’я, телефонуйте до редакції на пряму лінію 11 грудня з 12.00 до 13.00. Ви отримаєте компетентні відповіді безпосередньо від керівника Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Валентини Гінзбург.

Наші телефони: (0562) 27-16-52 або (0562) 34-91-65. Проблемні питання можна внести для обговорення заздалегідь за телефоном 27-16-52 або надіслати листом на адресу редакції газети «Зоря»: вул. Журналістів, 7, м. Дніпропетровськ, 49051.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Любопытный  (09.12.13 13:15): А почему это все врачи так сильно ее не любят? Прям на глазах меняются когда им назовешь это имя. Ответить | С цитатой
Дід Понос  (09.12.13 13:05): Я уже не питаюсь такими газетами - использую их по назначению... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте