Президент України Віктор Ющенко нагородив 15 дніпропетровців за мужність і героїзм, виявлені при ліквідації надзвичайної ситуації. Про це сказано в тексті Указу Президента, оприлюдненому на офіційному веб-сайті глави держави.
Зокрема, орденом «За заслуги» III ступеня нагороджено начальника Головного управління МНС України в Дніпропетровській області Віктора Бутківського; директора середньої загальноосвітньої школи № 76 Марію Войтенко; командира відділення 2-ї самостійної державної пожежної частини Василя Голубничого, рятувальника Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр МНС України» Миколу Соловйова.
Крім того, Орденом княгині Ольги III ступеня відзначено старшу медичну сестру Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Валентину Ващенко; заступника Дніпропетровського міського голови Олену Лозенко, а Орденом «За мужність» III ступеня — мешканця м. Дніпропетровська Олександра Васькевича (посмертно), мешканця Дніпропетровська Олександра Проника, заступника командира загону Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр МНС України» Сергія Чорного.
За текстом Указу, медаллю «За працю і звитягу» нагороджено слідчого Дніпропетровського міського управління УМВС України в Дніпропетровській області Валентину Кіяновську та лікаря-анестезіолога Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяну Мовчан, а медаллю «За бездоганну службу» III ступеня нагороджено старшого інспектора дорожньо-патрульної служби УМВС України в Дніпропетровській області Вадима Дубиневича.
Окрім того, почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України» присвоєно директорові Дніпропетровського комунального підприємства шкільного харчування Жовтневого району «Орлятко» Ользі Лях, звання «Заслужений лікар України» — завідувачеві відділення Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Олексію Мохову, звання «Заслужений працівник охорони здоров'я України» — медсестрі Дніпропетровської обласної клінічної офтальмологічної лікарні Ялині Чорній.
Finland. Відповісти | З цитатою
Размеры вложений и будущих доходов зависят от уровня и масштаба бизнеса: вы можете открыть как ресторан в классическом смысле этого слова, так и просто бар или кафе. Существуют также различные сочетания типа кафе–бар, бар–ресторан и т. д.
В традиционной классификации, установленной ГОСТом Р 50762-95, рестораны делятся на три класса: «люкс», высший и первый, каждому из которых соответствует определенный набор требований. Современные специалисты используют несколько иную градацию: элитные, рестораны для среднего класса, или, как их еще называют, «средней руки», и фаст-фуды. Отметим также, что помимо обычных баров и кафе существует особый тип заведений общественного питания — кофейни. Відповісти | З цитатою
Извените что тут пишу - там просто реклама и негде писать!!!
Просто меня очень разозлило эта фраза!!!
Еще раз повторяю автору этой статьи - "Челентано" это ганделик без качественного обслуживания - там самообслуживание.
ресторан - почитай в энциклопедии баран что это такоЕ !!! Відповісти | З цитатою
Ты не пробовал сутки полазить по завалам, и при свете фонарика, на коленях, писать на папке протокол осмотра трупа? Или его части...
У тебя, интересно, на много мужества хватит? А тут девка... Відповісти | З цитатою