Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
21:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 апреля

Криминальная сводка на 16 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

За фактом вбивства мешканця Жовтневого району міста Крівого Рогу, труп якого було виявлено 12.04.2012 року у своєї квартирі в одному з будинків по вулиці Мусорського, затримано співмешканку потерпілого раніше судиму, 1968 року народження, яка 12.04.2012 року о 05.30 після спільного розпиття спиртних напоїв під час раптово виниклої сварки в ході спільної бійки схопила викрутку і декілька разів вдарила нею співмешканця, спричинивши останьому смертельну травму. Знаряддя злочину - вилучено. Слідчим відділом Жовтневого РВ порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 КК України (навмисне вбивство).

08.04.2012 року біля 05.40 в стані алкогольного спьяніння з колото-різаними пораненнями грудної клітини до хірургічного відділення Солонянської центральної районної лікарні звернувся непрацюючий місцевий мешканець, 1992 року народження. Виїздом за скоєння злочину встановленна їого мати непрацююча, 1972 року народження, мєшкають спільно, яка 8.04.2012 року біля 01.00 години за місцем мешкання в одному з будинків пгт Солоне під час сваркі, виниклої на грунті зловживання сином спиртними напоями, кухоним ножем спричинила останьому вишевказані телесні ушкодження. Слідчим відділом Солонянського РВ порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (тяжкі телесні ушкодження). Вирішуєтся питання про обрання запобіжного заходу.

03.04.2012 року о 15.30 в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Ленінського РВ у непрацюючого місцевого мешканця, 1973 року народження вилучено пакет з 0,9 гр. "метамфетаміна", що пітвердили висновки експертизи від 13.04.2012 року. Тогож дня слідчим відділом райвідділу порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 КК України (вилучення наркотиків). А 05.04.2012 року о 10.30 в ході проведення санкціонованого обшуку в квартири одного з будинків по вулиці Сімафорної у непрацюючого господаря, 1976 року народження співробітникамі Самарського РВ вилучено 0,8 гр. також психотропної речовини "метамфетамін", що підтвердили висновки експертизи від 13.04.2012 року. Того ж дня слідчим відділом райвідділу порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 309 КК України (вилучення наркотиків). Обом зловмисникам обрано запобіжний захід - підписка про невиїзд.

15 квітня до Солонянського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повiдомлення про те, що до них у неконтактному станi був доставлений 20-річний студент. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів був затриманий непрацюючий 18-річний односелець, який 15.04.2012 біля 01.30 знаходячись в нетверезому станi бiля одного з будинківу с. Наталiвка, на грунтi раптово-виниклих неприязненних вiдношень, побив руками i ногами по головi та тулубу потерпілого, спричинивши останньому умиснi тяжкi тiлеснi ушкодження у виглядi забиття головного мозку. св рв вирiшується питання про порушення кс за ч. 1 ст. 121 кку та обрання герасимову д.с. запобiжного заходу. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

15 квітня до Солонянського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повiдомлення про те, що з колото-рiзаним пораненням черевної порожнини було доставлено непрацюючого 31-річного мiсцевого жителя, який лiкарю пояснив, що данi тiлеснi ушкодження йому спричинив непрацюючий ранiше судимий 51-річний односелець. Було встановлено, що 15.04.2012 біля одного з будинків у с. Привiльне, зловмисник знаходячись в станi алкогольного сп'янiння, на грунтi ревнощiв, в ходi раптово виниклих неприязнених вiдносин, пiд час бiйки кухонним ножем спричинив проникаюче колото-рiзане поранення. Наразі знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

15 квітня до Ленiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась 39-річна адмiнiстратор одного з магазинів. Заявниця повідомила про те, що біля 13 г. невiдомий, шляхом вiльного доступу, зайшов до магазину розташованого по вул. коммунарiвськiй де вдаривши рукою по обличчю, заволодiв двома бутилками кон'яку, та зник на автомобiлi, пiд керуванням невстановленого водiя. Збиток встановлюється. за скоєння злочину був затриманий вищевказаний автомобiль, пiд керуванням 19-річного чоловіка, в салонi якого знаходився непрацюючий 22-річний чоловік якого внiзнала потерпiла. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 КК України (Грабіж). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

15 квітня до Довгинцiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції надiйшло повiдомлення вiд громадян, що бiля одного з будиків по пр. Гагарiна двоє невiдомих заволодiли мобiльним телефоном. Виїздом на мiсце встановлено, що двоє невiдомих, побивши руками по тулубу, заволодiли мобiльними телефонами у непрацюючих 22 та 23-річних чоловіків. Збиток - 4 тис. 500 грн. За скоєння злочину по «Гарячих слiдах» були затриманi непрацюючi, ранiше судимі 25 та 26-річні чоловіки. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 КК України (Грабіж). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Павлоградським міським відділом міліції за пограбування 23-річного, що мало мiсце 22.03.2012 був затриманий розшукуваний непрацюючий, ранiше судимий 21-річний чоловік. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

П'ятихатським райвідділом міліції за пограбування 22-річного чоловіка, що мало мiсце 18.03.2012 був затриманий непрацюючий, ранiше судимий 20-річний чоловік. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

06 квітня працівниками Новомосковського міського відділу міліції в ходi проведення санкцiонованого обшуку в одному з будинків у с.Вiльне, iз схованки у кiмнатi, непрацюючої 33-річної господарки було вилучено два полiетиленових мiшки з подрiбленою речовиною зеленого кольору рослинного походження вагою 1 кг 282 гр., яку згiдно висновку НДЕКЦ визнано особливо небезпечною наркотичною речовиною «марiхуана», сухою вагою 1 кг 100 гр. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.309 КК України Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

06 квітня працівниками Ленiнський райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції в ходi проведення санкцiонованого обшуку в одній з квартир по вул. Гомельськiй у непрацюючого 22-річного господаря було вилучено 0,6 гр. речовини бiлого кольору за своїми зовнiшнiми ознаками схожу на наркотичну, яку згiдно довiдки НДЕКЦ визнано психотропною речовиною «метамфетамiн» сухою вагою 0,38 грам. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

13 квітня працівниками Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції на ж/м Тополя при проведеннi оперативно-розшукових заходів у непрацюючого, ранiше судимого 41-річного чоловіка було вилучено саморобний пристрiй по типу «самопал». вилучене направлено до НДЕКЦ. Слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ) та обрання зловмиснику запобiжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Роман  (16.04.12 19:41): Вы реально такие безмозглые или так удачно прикидываетесь? Ответить | С цитатой
сокол  (16.04.12 18:28): Аксельрод - первый нах! Наконец-то народный гнев добрался до наших краёв Ответить | С цитатой
fgj  (16.04.12 18:26): Надеюсь случай с Аксельродом только начало. История развивается по спирали. Маланцы получат своё сполна за геноцид славян. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте