Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
19:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 4 января

Криминальная хроника на 4 января
Главное управление УМВД Украины в Днепропетровской области сообщает.

3 січня п. р. до співробітників Нікопольського міського відділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Малиновського виявлено труп жінки. Виїздом на місце пригоди з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини виявлено труп 66-річної господарки оселі. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 50-річний син потерпілої. Як з’ясувалося, 3 січня близько 16.00 за місцем спільного мешкання між родичами виникла сварка, під час якої зловмисник кухонним ножем спричинив матері смертельне поранення. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 ККУ («Умисне вбивство»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

3 січня п. р. до співробітників Марганецького міського відділу міліції звернувся непрацюючий, 18-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 1 січня близько 02.00 біля одного із будинків по Ювілейному кварталу невідомий чоловік вдаривши рукою по обличчю заволодів мобільним телефоном та каблучкою із жовтого металу. Загальна сума завданого збитку склала 2216 грн. За скоєння, злочину співробітниками міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий 20-річний громадянин. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 ККУ («Грабіж»). Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

3 січня п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Водній у непрацюючого, раніше судимого, 25-річного місцевого мешканця було вилучено два промислових електродетонатора у вигляді металевих циліндрів, діаметром 7 мм, довжиною 75 мм, з двома проводами. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 ККУ («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


СВ  (04.01.11 14:43): На девушку в ее подъезде нападает насильник, разбивает лицо, оставляет синяки на теле, не забирает ценные вещи, пытается... После подачи заявления в АНД ответ-если поймаем 15 суток, потому, что изнасилования НЕ БЫЛО!!! Пора ментов ... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
KELEVRA  (04.01.11 13:40): 1 --ни кого-то,а Гонгадзе Ответить | С цитатой
1  (04.01.11 11:41): Известно не менее 10 человек, которые были осуждены за преступления, в которых впоследствии сознался Сергей Ткач[1]. Осужденный в 1997 году Игорь Рыжков отсидел 10-летний срок[1]. Самым молодым из осужденных был восьмиклассник Яков Попович из города Пологи Запорожской области, которого в 2002 году забрали прямо с уроков по обвинению в убийстве двоюродной сестры; он был осуждён на 15 лет[1]. Виталий Каира из Запорожской области был осужден также на 15 лет лишения свободы[12]. Владимир Светличный, отец убитой 9-летней Ольги Светличной, в 2000 году повесился в камере Днепропетровского СИЗО[1]. По данным газеты «Сегодня», ссылающейся на Генеральную прокуратуру Украины, Сергей Ткач взял на себя преступления, за которые было ранее осуждено 7 человек; из них:
освобождены из мест заключения — 3 человека;
освобожден из психбольницы — 1 человек;
реабилитирован посмертно — 1 человек;
отказано в освобождении — 2 человека[3].
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1  (04.01.11 11:40): да, бытовуху наша милиция умеет раскрывать, много ума не надо родственника/сожителя поймать
а вот как маньяки появляются, так пока несколько десятков не убьют даже людям про них не говорят
а тот же Ткач, сколько его убийств повесили на родственников? Отец одной девочки с собой покончил за то что его посадили за ее убийство и изнасилование
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте