Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
21:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Евгений Удод принял участие в работе съезда "Ассоциации местных и региональных властей Украины"

Евгений Удод принял участие в работе съезда
15-16 липня у Харкові відбувся з'їзд Асоціації місцевих та регіональних влад України. У роботі з'їзду взяла участь і делегація Дніпропетровщини у складі голови обласної ради Євгена Удода, голови Дніпропетровської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Юрія Вілкула та голови Криворізької районної ради Володимира Мельника.

Перед початком з'їзду відбулося засідання Президії Асоціації, в ході якої було затверджено її новий склад. Члени Президії одноголосно прийняли до своїх лав голову Дніпропетровської обласної ради. Євген Удод подякував своїм колегам за довіру та висловив упевненість, що об'єднані зусилля депутатів усіх рад регіону дозволять більш активно впроваджувати в Україні принципи демократії.

Делегати від областей України заслухали звіт голови Всеукраїнської Асоціації Віктора Тихонова. За словами виступаючого, в останні роки система місцевого самоврядування України не відчувала реальної підтримки влади. Обіцяні реформи гальмувалися, а місцеві ради потрапили ще у більшу залежність від центральної влади. Частими були випадки, коли активні представники місцевого самоврядування зазнавали утисків за свою принципову позицію. „Сьогодні в державі намітилися реальні конструктивні зміни. Президент України Віктор Янукович поставив перед народними депутатами та урядовцями завдання до кінця поточного року провести реформу місцевого самоврядування. Це те, чого наша держава чекала багато років”, - підкреслив Віктор Тихонов.

Говорячи про результати з'їзду, Євген Удод наголосив: „Цього року виповнюється 25 років від дня прийняття Європейської Хартії місцевого самоврядування. Наша держава ратифікувала документ ще у 1997 році, проте до цього часу більшість положень Європейської Хартії не реалізуються в Україні. Дніпропетровська обласна рада неодноразово надавала свої пропозиції щодо внесення змін до чинного законодавства, яке регламентує роботу органів місцевого самоврядування, натомість жодна з них не була врахована”.

Зважаючи на це, депутати обласної ради затвердили регіональну програму розвитку місцевого самоврядування, завдяки якій на Дніпропетровщині протягом трьох років було відремонтовано 62 приміщення сільських рад, придбано 58 одиниць автотранспорту, проведено комп'ютеризацію рад усіх рівнів. Ці роботи будуть продовжені і надалі.

Делегати з'їзду, на прохання Віктора Тихонова, зняли з нього повноваження голови Асоціації та обрали нового голову. Ним став голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

На завершення роботи делегати з'їзду обговорили та затвердили новий статут Асоціації та визначили її першочергові завдання.

Gorod.dp.ua на Facebook.


бука  (19.07.10 10:12): Дважды судимый- президент, геолог-премьер, украиноненавистник - министр образования, выпускник одесского сельхозинститута- министр экономики, мажорик-губернатор. Боже, спаси Украину! Ответить | С цитатой
Конон  (19.07.10 09:56): Яке ганьбилище. 11 заступників (+2 помічники+2секретарі+водій+ радники та інша обслуга). Є поняття економіка і екологія, АПК, соціальні питання. Знайдіть які питання можуть вирішувати ще вісім замів. Таке ж становище і міськрайрадах. Навіть раніше судимі сидять у замах. Потрібно народу думать до чого ми дійдемо Ответить | С цитатой
G  (18.07.10 16:51): пасивно-активное очковтирательство... :) Ответить | С цитатой
ку  (18.07.10 12:41): ддд (17.07.10 09:14) А мне как раз все понятно. Теперь помимо "новостей" о сынке Виркула, нам будут впаривать "новости" по поводу "гениальности" его марионетки Удода. Ответить | С цитатой
ддд  (17.07.10 09:14): Чего собирались? Что решили? Пшик. Все понятно ПР готовила фальсификации на выборы. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте