Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Віктор Янукович погодився з пропозицією області

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович погодився з пропозицією Дніпропетровської області щодо необхідності врахування так званого екологічного коефіцієнта при розподілі коштів Державного бюджету між регіонами. Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва заявила на засіданні колегії Дніпропетровської обласної державної адміністрації 24 жовтня.

За словами Надії Дєєвої, тепер ця пропозиція має бути розглянута і затверджена на засіданні колегії Кабінету Міністрів України, а потім — у парламенті.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва неодноразово заявляла про свою незгоду з практикою розподілу бюджетних коштів регіонам з огляду на кількість населення.

«Виходить парадокс — якщо населення не виживає в таких екологічно напружених умовах, то йому зменшують видатки на охорону здоров’я», — зазначала надія Дєєва.

Надія Дєєва переконана, що розрахунки бюджетних видатків на охорону здоров'я необхідно проводити з урахуванням коригуючого екологічного коефiцiєнта, тобто збільшення видатків на охорону здоров'я для тих рeгiонів, які мають високий коефiцiєнт смертності, захворюваності на туберкульоз та iншi захворювання, обумовлені техногенним й екологічно небезпечним навантаженням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Местный  (26.10.06 10:27): Если будут больше денег перечислять на лечение туберкулеза и прочую охрану здоровья - не возникнет ли у властей области оставить всё как есть? Зачем резать курицу, несущую золотые яйца... Ответить | С цитатой
Ameno  (25.10.06 16:47): Да нет, избранные получат пополнения банковских счетов... и все ... Ответить | С цитатой
Nana  (25.10.06 16:31): а как же народ почувствует этот коэффициент - всем молоко "за вредность производства" давать будут?? в чьи карманы "потекут" денежки? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте