Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
06:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Павлограді відбувся санкціонований мітинг шахтарів-інвалідів

24 жовтня на Соборній площі Павлограда відбувся санкціонований мітинг шахтарів-інвалідів.

Як стола відомо інформагентству «Придніпров’я», заступник голови Спілки шахтарів-інвалідів України, голова Дніпропетровської обласної організації територіального громадського об'єднання інвалідів-гірників «Гірник» Микола Ткаченко заявив, що акцію протесту організовано через «варварські статті» про скасування регресних позовів, передбачені в проекті Держбюджету-2007.

«Ті норми, які закладені в статтях 40,115,116, 119, 128 і 129 проекту бюджету України на 2007 рік, значно погіршують наше життя. Проект бюджету-2007 обмежує соціальні пільги інвалідів-регресників, пенсіонерів, вчителів, і по суті є антисоціальною проектом», — говориться в тексті резолюції, яку підписали 4500 шахтарів-інвалідів Павлограда.

Після винесення резолюції мітингу інваліди мають намір направити двох-трьох чоловік в облраду на зустріч з головою Дніпропетровської облдержадміністрації Надією Дєєвою.

Микола Ткаченко сподівається, що до їх акції приєднаються всі групи інвалідів Західного Донбасу.

Під час мітингу пролунали заклики йти пішим походом на Київ. Але це відбудеться в разі, якщо не вдасться зустрітися з Надією Дєєвою. Інвалідів підтримали шахтарські профспілки НПГУ і ПРВП.

Також учасники мітингу підписали звернення до Юлії Тимошенко, в якому говориться: „Звертаємося до Вас з надією та сподіваннями, оскільки очолювана Вами політична сила є єдиною в Україні, яка здатна захистити нас від свавілля, яке чинить уряд Януковича у відношенні регресників-інвалідів праці”.

Присутній на акції протесту заступник міського голови Павлограда з регіональної політики Микола Волошин вважає, що обурення інвалідів цілком законне: «Якщо інваліди самі себе не захистять, то стануть злиднями. І з нашого боку ми докладемо всі сили, щоб допомогти інвалідам. Хоча б організувати зустріч із губернатором. Гадаю, якщо похід буде, то це точно приверне увагу уряду».

Як повідомлялося, 4 жовтня в Тернівці пройшла акція протесту гірників-інвалідів, у результаті якої теж була підписана резолюція.

Gorod.dp.ua на Facebook.


oleg  (26.10.06 10:08): И это только начало "покращення" нашего життя, что будет дальше боюсь даже представить... Ответить | С цитатой
Елена  (25.10.06 16:34): Интересно у них получается: сначала Юля -- су*а, а теперь "едина надія" Ответить | С цитатой
Бывший шахтер  (25.10.06 12:33): Бачили очі, що купували - їжте, хоч повилазьте.
Шахтеры голосованли за ПР - вам первый от них подарок.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте