Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пройшла зустріч волонтерів-членів Ассоціації батьківських та волонтерських груп, що допомагають дітям із онкологічними захворюваннями

21-22 жовтня у Дніпропетровську пройшла зустріч волонтерів-членів Ассоціації батьківських та волонтерських груп, що допомагають дітям із онкологічними захворюваннями. Організаторами зустрічі виступили благодійний фонд «Надіюсь та вірю» та дніпропетровська волонтерська група «Радуга».

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», волонтери відвідали гематологічні відділення 6 міської дитячої лікарні та Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні, де поспілкувались з батьками та маленькими пацієнтами.

«Інформацію про дітей, що страждають на онкологічні захворювання, ми розміщуємо на спеціальних волонтерських сайтах, де кожна небайдужа людина зможе дізнатися, як допомогти хворим малюкам», — зазначив представник благодійного фонду «Надіюсь та вірю» Іван Романенко.

Під час зустрічі волонтерів також обговорювались перспективи просвітницької діяльності волонтерських груп, зокрема, можливості організації служб донорства крові. Як повідомив Іван Романенко, інформування населення про виліковність раку у дітей, та організація благодійних акцій для допомоги хворим дітям є найактуальнішими питаннями роботи волонтерських служб.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте