Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міська влада хоче здешевити проект спорудження радіологічного корпусу

Міська влада Дніпропетровська розглядає питання здешевлення кошторису спорудження у місті радіологічного корпусу для лікування онкохворих на вул. Космічній. Про це в інтерв’ю журналістам повідомив заступник міського голови Дніпропетровська з питань охорони здоров’я Олександр Рудяк.

За словами посадовця, наразі міська влада вирішила замість 5-поверхової будівлі зводити 3-поверхову — сучасне обладнання дозволяє скоротити площу лікувальної установи без шкоди для пацієнтів.

Як поінформував Олександр Рудяк, загальна вартість проекту — близько 40 млн грн, з яких 20 млн мають піти на будівництво корпусу, а ще 20 — на закупівлю обладнання.

За повідомленням заступника міського голови, аби віднайти ці кошти міська влада зверталася за допомогою і до Міністерства охорони здоров’я України, і до депутатів міськради, з останніми досягнуто домовленості — коли будівництво споруди завершиться, кошти на обладнання будуть виділені з бюджету.

Що ж до фінансування самого будівництва, то, його, як зазначив посадовець, планують здійснювати після продажу інвесторам напівзруйнованої будівлі 1-ої міської лікарні, де колись розташовувалася перша губернська «швидка допомога».

Паралельно, за інформацією Олександра Рудяка, міська влада розглядала альтернативні проекти, приміром, пропозицію від інвестора, який хотів узяти на себе зобов’язання з будівництва 3-ох поверхів корпусу в обмін на дозвіл потім добудувати їх кількома житловими поверхами. Як зауважив заступник міського голови, міська влада, враховуючи специфіку запроектованого корпусу, відповіла на цю пропозицію відмовою.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте