Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
06:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщині на автомобільних дорогах загального користування відремонтовано майже 70 км покриття

Упродовж місяця на автомобільних дорогах загального користування в Дніпропетровській області відремонтовано майже 70 км покриття проїжджої частини. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

За інформацією прес-служби, дорожні служби області нанесли понад 140 км дорожньої розмітки, встановлено майже 25 дорожніх знаків та покажчиків напрямків руху, замінено 21 нестандартний дорожній знак.

Як зазначили в прес-службі, крім того, на понад 7 км автодоріг загального користування здійснили підрізання гілок дерев, усунули недоліки в утриманні 55-ти зупинок громадського транспорту, виконали підсипку та планування узбіччя на 14 км доріг.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», у результатi проведених упродовж мiсяця перевiрок вулично-дорожньої мережi Дніпропетровської областi виявлено недоліки в утриманні 431,8 км вулиць, 586,7 км дорiг, 65 залiзничних переїздiв, 10 свiтлофорних об'єктiв. Задля усунення недолiкiв керiвникам дорожніх та комунальних органiзацiй видано 376 приписiв ДАI, до адмiнiстративної вiдповiдальностi притягнуто 93 посадові особи, до прокуратури направлено 7 подань.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Petronix  (02.10.06 10:22): Ух ты а где у кого на даче и к даче Ответить | С цитатой
VLAD  (30.09.06 17:37): Doroga na Kuev s Dnepra razdolbannaua . Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте