Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
06:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Більше 20-ти дніпропетровських держслужбовців стали слухачами курсів з ділової української мови

Більше 20-ти дніпропетровських державних службовців стали слухачами курсів з ділової української мови, організованих Дніпропетровською облдержадміністрацією.
Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», заняття з державної мови проходять раз на тиждень у четвер, починаючи з 14-го вересня.

Як зазначила в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» викладач української мови з Регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при президентові України Наталія Чередник, уроки для нових учнів проводити легко, адже вони — люди дорослі і хочуть вчитися. За словами Наталії Чередник, доросла людина, якщо в тому є потреб, досить швидко може вивчити українську мову і добре володіти нею — приблизно за рік.

«Я маю досвід, коли людина досить-таки не добре володіла українською мовою. Але була потреба — і вона те осилила. Це не складно», — зазначила Наталія Чередник.

Третє заняття з державної мови, яке відбулося в облдержадміністрації 28-го вересня, було присвячене, зокрема, правильному відмінюванню і написанню імен, по-батькові та прізвищ.

«Пригадуємо і правопис, і синтаксис, і деякі фахові терміни. Це є заняття для розвитку», — зауважила викладач.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», уроки української мови відбуваються в облдержадміністрації у робочий час — починаючи з 16.00., а навчаються на них, в основному, посадовці найнижчої ланки — не вище начальника відділу.

Довідка: 5% державних службовців в Дніпропетровській області мають тільки атестати про закінчення середньої школи, а кожен третій — без вищої освіти.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Petronix  (02.10.06 10:25): Довідка: 5% державних атестати про закінчення середньої школи, а кожен третій — без вищої освіти - а у меня их три Высших обазования и що комя они нада там и вообще везде нафиг не всралис ь. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте