Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
07:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровськ візьме 10 мільйонів гривень кредиту, щоб розпочати опалювальний сезон

Виконком Дніпропетровської міської ради планує залучити 10 млн грн кредитних коштів для закупівлі природного газу, необхідного для початку опалювального сезону. Про це міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко повідомив на прес-конференції 22-го вересня.

За словами міського голови, якщо депутати міськради на сесії 27-го вересня дадуть дозвіл на заставу майна комунальної власності для взяття кредиту, то міська влада планує звернутися за позичкою до АКБ «Укрсоцбанк», де, як зазначив Іван Куліченко, найнижчі відсоткові ставки — 18% річних.

Як поінформував Іван Куліченко, кредит мають взяти строком на один рік під заставу будівель комунальної власності — готелів, кінотеатрів чи офісів та об’єктів теплопостачальних підприємств.

Міський голова також наголосив, що 10 млн грн місту вистачить на придбання газу лише для початку сезону опалення. Він також запевнив журналістів у тому, що позичені кошти банкові повернуть вчасно і заставлене майно залишиться в комунальній власності.

Як повідомляло інформаційне агентство «Придніпров’я, днями у Дніпропетровській області за кредитні борги продали будівлю Царичанської райдержадміністрації. Як заявила голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва на прес-конференції у 13-го вересня, посадовці Царичанської райдержадміністрації стали заручниками ситуації, яку самі і створили, взявши кредити на закупівлю газу в АКБ «Аваль», які не змогли потім повернути.
Gorod.dp.ua на Facebook.


VLAD  (25.09.06 22:23): to Ublan ,. Eslu tu poedew na ostrov , to tu bydew ne koroli , a nelegalinuu baran . Ответить | С цитатой
VLAD  (25.09.06 21:31): Xorowaua pogovorka : kogda vu odaljuvaete hyjue denigu ,to ne zabuvayte , hto otdavati prudetisa svou . Ublan , konhenuu sovsem , nayhusi gramotno pisati , a to blevati xohetisa ot tvoeu pisanunu . Ответить | С цитатой
mila  (25.09.06 18:54): Dozhilis' , kazhetsya ... priehali . Ответить | С цитатой
зло  (25.09.06 12:33): кошшшшмар.
типа нищий город. одалживает.. понимаете ли. столько понтов. да стало красиво. кое-где. в остальном же - все хуже и хуже. загажено и дорого. грустненько как-то. ненавижу днепропетровск.
Ответить | С цитатой
Я  (23.09.06 05:52): Зато фонтаны красивые Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте