Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
14:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міліція Кривого Рога викрила злочинців, які встановлювали замки клієнтам, аби потім обікрасти їх помешкання

Правоохоронці Кривого Рога розслідують діяльність однієї з фірм, яка спеціалізується на послугах із встановлення дверних замків і запірних пристроїв. Про це начальник Криворізького управління УМВС України в Дніпропетровській області Олександр Білоусов повідомив на прес-конференції 14 вересня.

Як повідомив Олександр Білоусов, встановлено, що сім квартир, де ця фірма встановлювала запірні системи іноземного виробництва вартістю 3-5 тисяч гривень, були пограбовані.

Аналіз біографій співробітників фірми дав дуже несподівані результати. Із 37 співробітників цієї фірми 18 мають судимості, причому четверо з них притягалися до відповідальності за квартирні крадіжки», — повідомив Олександр Білоусов.

У зв'язку із цим він звернувся через журналістів до мешканців міста із проханням «дуже уважно ставитися до фірм, які надають послуги з встановлення дверних замків і запірних пристроїв».

Розповідаючи про ситуацію із квартирними крадіжками у Кривому Розі, Олександр Білоусов відзначив, що з'явилася тенденція до зменшення їхньої кількості. При цьому зростає сума збитків, які завдають населенню квартирні злодії. За офіційними даними, які оприлюднив начальник криворізької міліції, за вісім місяців із початку року у місті було розкрито 72,2% всіх квартирних крадіжок і затримано два угрупування, які «займалися цим видом злочинів на дуже високому фаховому рівні.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте