Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вечір пам’яті поета Михайла Чхана

У Дніпропетровській центральній міській бібліотеці 15 вересня о 16.00. відбудеться презентація випуску № 8 журналу «Січеслав» та вечір пам’яті дніпропетровського поета-шістдесятника Михайла Чхана. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила голова Дніпропетровської обласної організації Національної Спілки письменників України Леся Степовичка.

За словами Лесі степовички, у рамках цього заходу колеги-письменники Михайла Чхана поділяться своїми спогадами про нього, прочитають його поезії, співробітник музею «Літературне Придніпров’я» розповість про творчий шлях поета. Ведуча вечора — Леся Степовичка.

Як відзначила Леся Степовичка, у восьмому випуску журналу «Січеслав» вперше опублікована поема Михайла Чхана «Гомін, гомін попід зорі».

Довідка: Михайло Чхан (1926 — 1987) — поет-шістдесятник. Автор поетичних збірок: «Не заходить сонце», «Землелюби», «Куранти», «Грані», «Ярило», «Високе», «Озонія» та ін. Михайло Чхан одним із перших в Українській Радянській Соціалістичній Республіці почав писати про репресії у сталінських таборах.

Літературний журнал «Січеслав» виходить при Дніпропетровській обласній організації Національної Спілки письменників України, перший номер побачив світ у 2004 році. Головний редактор — Леся Степовичка.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте