Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
17:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Студент Дніпропетровського національного університету — переможець XI Міжнародної математичної наукової олімпіади

Студент IV курсу механіко-математичного факультету Дніпропетровського національного університету (ДНУ) Дмитро Скороходов здобув золоту медаль на XI Міжнародній математичній науковій олімпіаді, що пройшла у Тегерані (Іран). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в інформаційно-аналітичному агентстві ДНУ.

За даними інформаційно-аналітичного агентства ДНУ, ще під час навчання у Дніпропетровському обласному ліцеї-інтернаті фізико-математичного профілю Дмитро Скороходов перемагав на Всеукраїнських олімпіадах юних математиків у 2001 та 2003 роках. За період навчання у ДНУ він посів друге у 2004 році та третє місце у 2005 та 2006 роках на Всеукраїнських студентських олімпіадах, перше місце у 2005 році на XII Міжнародній математичній олімпіаді, що проходила в Болгарії та друге — у XIII Міжнародній математичній олімпіаді (Одеса). Також Дмитро Скороходов протягом останнього навчального року отримував іменну стипендію Президента України, брав активну участь у ряді наукових конференцій.
Gorod.dp.ua на Facebook.


SAL  (13.09.06 16:54): Да! Действительно молочага! Искринние поздравления и пожелания дальнейших успехов. И самое главное примени свои знания на пользу и развитие своей страны, и надеюсь страна и правительство это оценит! Ответить | С цитатой
ЦУФПТ  (13.09.06 11:32): Молодец Дима! Гордимся нашим талантливым горожанином. Поздравляем тебя, твоих преподавателей и родителей! Желаем дальнейших успехов и новых побед. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте