Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
07:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У громадянина вилучили партію контрабандних ювелірних виробів

У громадянина вилучили партію контрабандних ювелірних виробів
У аеропорту Дніпропетровська у громадянина України, колишнього дніпропетровця, що проживає в Ізраїлі вилучили партію контрабандних ювелірних виробів приблизною вартістю близько 75 тисяч доларів США. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Як повідомляє прес-служба, громадянина України, 43-річного колишнього жителя Дніпропетровська, що постійно проживає в Ізраїлі, затримали в аеропорту Дніпропетровська прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками СБУ та митниці.

Як повідомляє прес-служба, на тілі та в особистих речах чоловіка було знайдено значну кількість ювелірних виробів з білого та жовтого металу, оздоблених коштовним камінням. Усього, за словами самого контрабандиста, він намагався приховати від контролю коштовностей вартістю близько 75 тисяч американських доларів. Остаточну вартість вилученого встановить спеціальна експертна комісія.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Таможенник Верещагин  (13.09.06 16:52): Не понятно из текста, задержанный ввозил или вывозил ценности. Если ввозил, то это меняет дело.
Ну а если вывозил, то надо наказывать
Ответить | С цитатой
VLAD  (12.09.06 15:51): V nawy strany nyjno vvozuti bogatstvo i denigu , a ne naoborot , obvorovuvati i za granizy svalivati . SSyku i krusu serue . Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте