Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

З початку року Дніпродзержинський автозавод удвічі збільшив обсяги виробництва

З початку року Дніпродзержинський автозавод удвічі збільшив обсяги виробництва
З початку року Дніпродзержинська філія ТОВ «Львівські автобусні заводи» вдвічі збільшив обсяги виробництва – виконано ремонтні роботи з відновлення автобусів на суму понад 5 млн грн. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив головний економіст підприємства Микола Мазко.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», відновлено 50 автобусів «Ікарус» та «ЛАЗ», більшість «ЛАЗів» відремонтовано із повною заміною кузова.

Продуктивність праці на підприємстві збільшилася з початку року в 1,8 рази, на 14% зросла чисельність персоналу, рівень середньої зарплати підвищився на 30%.

Довідка: Дніпродзержинська філія ТОВ «Львівські автобусні заводи» (у минулому ВАТ «Дніпродзержинський автомобільний завод») засноване у лютому 1965 року. Підприємство спеціалізується на виконанні капітальних ремонтів автобусів «Ікарус» та «ЛАЗ».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте