Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбудеться презентація художньо-документального фільму «Той, що пробудив Кам’яну державу» про В’ячеслава Чорновола

Відбудеться презентація художньо-документального фільму «Той, що пробудив Кам’яну державу» про В’ячеслава Чорновола
25-го липня у Дніпропетровську відбудеться презентація повнометражного художньо-документального фільму режисера Володимира Онищенка «Той, що пробудив Кам’яну державу» про Героя України В’ячеслава Чорновола. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Дніпропетровській обласній організації партії «Народний Рух України».

Як поінформували в обласній організації Народного Руху, у презентації мають взяти участь творці кінострічки — режисер Володимир Онищенко, оператор Андрій Даниленко, композитор Іван Забулаєв, виконавці ролей — народні артисти Сергій Романюк, Євген Паперний та заслужений артист України Костянтин Шафоренко, а також учасники гурту «Немо», які виконали пісні до фільму.

За даними прес-служби, початок презентації — о 19.00, в готелі «Рассвет».

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», у Дніпропетровську з’явився бульвар В’ячеслава Чорновола. Рішення про присвоєння найменування «Бульвар Чорновола» безіменному проїзду між вулицями Юрія Савченка та Чичеріна у Кіровському районі ухвалила Дніпропетровська міська рада 4-го скликання на черговій 34-ій сесії 1 березня.

Довідка: В’ячеслав Чорновіл — публіцист, один із лідерів Народного Руху України, відомий український політичний діяч, про якого на повен голос заговорили лише після серпня 1965 року. За протест проти репресій над українською інтелігенцією на прем’єрі фільму “Тіні забутих предків” у Києві він був підданий обшукам, допитам і вигнаний з роботи. В’ячеслав Чорновіл суттєво вплинув на динаміку правозахисного руху в Україні своїм “Українським вісником”, що може вважатись вісником українського опору тоталітарній системі. Протягом 1972 – першої половини 1980-х рр. перебуває за гратами та у засланні. 25 березня 1999 року загинув за загадкових обставин.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Атилла  (25.07.06 18:35): Кучме должно быть стыдно, хотя сволочи не стыдятся... Ответить | С цитатой
4dimka  (25.07.06 15:13): Каждый имеет право выбирать свою партию - так что уважайте пожалуйста выбор других! Ответить | С цитатой
Женя  (25.07.06 13:26): надо чтобы его сынок этот фильм посмотрел... урод Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте