Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщину припадає більш ніж чверть цьогорічних отруєнь грибами, зафіксованих в Україні

З початку року на Дніпропетровщині зареєстровано 8 випадків отруєння дикорослими грибами з 29-ти, зафіксованих в Україні. Про це заступник головного державного санітарного лікаря Дніпропетровської області Віктор Ісаєв повідомив на засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 20-го липня.

За інформацією Віктора Ісаєва, кількість зареєстрованих цього року випадків отруєння грибами вже перевищує показник за ввесь минулий рік, а сезон збирання грибів тільки-но розпочався.

З огляду на це, заступник санітарного лікаря розкритикував стан проведення просвітницької роботи серед населення, яку мають вести відповідні служби, навчальні заклади та центри «Здоров’я», відсутність попереджувальних знаків «Обережно, гриби!». Які перед початком «грибного» сезону мали встановити лісгоспи в місцях масового збирання грибів, а також загальну культуру збирання грибів населення області, яка, на думку посадовця, знаходиться на низькому рівні.
Gorod.dp.ua на Facebook.


koshaka  (21.07.06 14:50): тю, а йа ужэ грибофф поел..... (с) karaul.ru Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте