Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Обласна рада знову спробує обрати собі голову 28-го липня

Обласна рада знову спробує обрати собі голову 28-го липня
Чергове, 4-те пленарне засідання 2-ої сесії Дніпропетровської обласної ради нового скликання з виборами голови облради призначене на 28-ме липня. Про це було повідомлено на прес-конференції представників 5-ти політичних сил, представлених в обласній раді, 14-го липня.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», розпорядження про скликання пленарного засідання підписав, як того вимагає законодавство, голова Дніпропетровської обласної територіальної виборчої комісії Анатолій Галка.

За офіційною інформацією, раніше призначення засідання відкладалося через хворобу Анатолія Галки.

На запитання журналістів про те, чи одужав голова обласної виборчої комісії і як його вдалося знайти, представниця фракції Блоку Юлії Тимошенко в обласній раді Галина Булавка заявила, що депутати не мають права визначати ступінь хвороби Анатолія Галки, а дата 28-ме липня для скликання сесії обрана задля зручності, щоб встигнути зібрати депутатів, які перебувають у відпустках і забезпечити їх 100% явку на сесію. Представниця фракції Блоку Лазаренка Віталія Шилова у своїй репліці прямо пов’язала таке швидке скликання нового пленарного засідання сесії із нещодавньою заявою свого лідера екс-прем’єра Павла Лазаренка, в якій він погрожував своїм партнерам виходом із коаліції у разі затягування процесу з виборами голови облради.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 11-ро представників 5-ти політичних сил у Дніпропетровській обласній раді — Блоку Лазаренка, Блоку Юлії Тимошенко, Народного блоку Литвина, Блоку Наталії Вітренко та партії «Народний Союз Наша Україна», які називають себе членами політичної ради демократичних сил, від імені своїх фракцій в облраді виступили із заявою, в якій закликали «приступити до конструктивного діалогу». Текст заяви було оприлюднено на прес-конференції у прес-центрі обласної ради 14-го липня.

Депутати Дніпропетровської облради вже тричі намагалися обрати собі керівника, щоразу — безрезультатно.

До раніше заявленої «коаліції демократичних сил» в обласній раді входять депутати фракцій блоків Лазаренка, Юлії Тимошенко, Наталії Вітренко та «Нашої України» (усього 49 депутатів).
Gorod.dp.ua на Facebook.


Allah-Acbar  (21.07.06 22:06): Прежде всего я за стабильность и повышение уровня жизни населения )) Ответить | С цитатой
Eugene  (17.07.06 09:34): У нас в области критерий "демократичности" - ты за Швеца или против Ответить | С цитатой
Allah-Acbar  (17.07.06 00:53): Когда я увидел блок "Наталії Вітренко" в коалиции демократических сил я понял "Голосуй не голосуй - все равно получишь ... " тут очень уместен )) Кто ее туда принял! Бардак. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте