Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Проект Генерального плану враховує кардинальні зміни в схемах руху транспорту

Проект Генерального плану розвитку Дніпропетровська на найближчі 25 років враховує кардинальні зміни в схемах руху транспорту на регіональному й загальноукраїнському рівнях. Про це в інтерв’ю журналістам повідомив головний архітектор Дніпропетровська Ігор Підорван.

«Якщо раніше транспортна схема характеризувалася зв’язками з півночі на південь, то нині — з заходу на схід. І наше місто прив’язане до цієї транспортної схеми», — зазначив головний архітектор.

За його словами, у проекті також враховані зовсім нові принципи вирішення екологічних проблем, перегляд меж промислових територій, принципово нові підходи до визначення місць будівництва житла.

«Ті умови, в яких ми нині працюємо, змінилися. Якщо раніше ми будували 600 квадратних метрів житла (а якого житла, ви знаєте), то нині ці обсяги значно менші, а якість значно вища», — зазначив Ігор Підорван.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», презентація проекту Генерального плану розвитку міста на найближчі 25 років у Дніпропетровській міській раді відбулося 5-го липня.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Сережа  (11.07.06 15:50): Надежда: +1 Ответить | С цитатой
Дэн  (10.07.06 11:52): Надежда: +1 Ответить | С цитатой
Irokez  (08.07.06 15:16): Надежда: +1 Ответить | С цитатой
Надежда  (08.07.06 10:27): Такие заметки совершенно бесполезны, и пишутся, скорее всего, ради копеечного гонорара или заполнения полосы. Ничего конкретного! Предлагаю : за то, что приходится открывать такую пустую информацию, штрафовать автора. Тема интересная, а статья - воздушый шарик. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте