Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Бригад швидкої допомоги майже вдвічі менше від потреби

Кількість бригад швидкої допомоги, які працюють у Дніпропетровську, майже вдвічі менша від потреби. Про це головний лікар Міського клінічного об’єднання швидкої медичної допомоги Станіслав Тилик заявив в інтерв’ю журналістам 6 липня 2006 року.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», за нормативами у Дніпропетровську має працювати 110 бригад швидкої медичної допомоги, в наявності є 67 таких бригад, з яких працює 64.

За інформацією Станіслава Тилика, раніше штат лікарів, котрі працювали на машинах швидкої допомоги, скоротили через брак справних автомобілів. Тепер же, коли парк машин швидкої допомоги почав оновлюватися, не вистачає кадрів.

«Для того, щоб лікар почав працювати у бригаді швидкої медичної допомоги, йому потрібно пройти три місяці навчання, вартість одного місяця становить близько 800 гривень. Звичайно ж, мало лікарів виказують подібні бажання», — зазначив Станіслав Тилик.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрюха  (10.07.06 02:44): ха не ну так как всегда.....деньги деньги деньги....и из за их недостачи все идет как говорят...не буду говорить куда:) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте