Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпродзержинський музей історії міста отримав запрошення на експонування виставки подарунків Брежнєву „...И лично Леониду Ильичу”

Дніпродзержинський музей історії міста отримав запрошення на експонування великої виставки подарунків Брежнєву „...И лично Леониду Ильичу”, що зберігається у фондах музею понад 20 років. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомила директор Дніпродзержинського музею Наталія Буланова.

За інформацією Наталії Буланової, замовлення на експонування виставки у зв’язку з тим, що в грудні 2006 року Леоніду Брежнєву виповнилося б 100 років, надійшли від Українського Дому (Київ) та Одеського літературного музею. В Одесі експонування виставки триватиме з 15 вересня до 15 жовтня, до Києва виставка відправиться ближче до ювілейної дати — у грудні.

Довідка: Леонід Ілліч Брежнєв народився в 1906 році в Дніпродзержинську, навчався в металургійному інституті, працював на Дніпровському металургійному заводі (нині ВАТ „ДМКД”), партійну кар’єру розпочав у Дніпродзержинську. На батьківщині Брежнєва у 1976 році встановлено його бюст. До музею історії міста з Музею революції та Історичного музею СРСР передано експонати, що стали основою пересувної виставки подарунків Брежнєву „...И лично Леониду Ильичу”.
Gorod.dp.ua на Facebook.


победа-6  (10.07.06 00:14): буду потом детям рассказывать, что учился в том же вузе, что и Брежнев :)) ДГТУ превед :) Ответить | С цитатой
Михаил  (12.06.06 23:30): Если бы не наши выходцы с Украины, Хрущов и Брежнев, фиг что увидели в СССР. Одни войны, голодовки, репоресии, развал страны и прочее. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте