Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпродзержинська містобудівна рада затвердила проекти забудови перспективних територій

На засіданні Дніпродзержинської містобудівної ради управлінням головного архітектора Дніпродзержинської міської ради затверджено проекти забудови перспективних територій міста. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив завідувач відділу планування і забудови міста управління головного архітектора Олександр Чегорка.

За словами Олександра Чегорки, зокрема, прийнято проект пропозиції Придніпровського фонду розвитку регіону про будівництво в 9-му мікрорайоні лівобережного масиву Дніпродзержинська (на проспекті Перемоги) 20-поверхового житлового будинку із вбудованим громадсько-торговельним комплексом. Схвалено проект місцевих приватних забудовників про реконструкцію частини центру міста, яким передбачено знесення старих одноповерхових будинків на проспекті Леніна під спорудження громадсько-торговельного комплексу у 4-5 поверхів. Визначено 11 перспективних місць під житлове (багатоповерхове) будівництво, які будуть запропоновані інвесторам.

За словами Олександра Чегорки, інвестиційна будівельна активність в цьому році значно виросла у порівнянні з минулими роками. Особливо це стосується екологічно чистих територій лівобережного житлового масиву міста
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте