Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Мешканці Дніпропетровщини не довіряють місцевій владі»

18 травня у Дніпропетровську відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Мешканці Дніпропетровщини не довіряють місцевій владі», на якому будуть оприлюднені результаті соціологічного дослідження, яке було проведено Київським міжнародним інститутом соціології за підтримки Вестмінстерського фонду за демократію напередодні виборів місцевих органів влади та парламенту України. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у Центрі політичної освіти (Київ).

За повідомленням Центру, майже половина мешканців Дніпропетровщини впевнені, що їх життя за останній рік погіршилося. Рівень довіри до органів місцевої влади є низьким, а більшість громадян вважають, що вони жодним чином не можуть вплинути на рішення влади будь-якого рівня — такі дані були отримані в результаті соціологічного дослідження, яке було проведено Київським міжнародним інститутом соціології за підтримки Вестмінстерського фонду за демократію напередодні виборів місцевих органів влади та парламенту України.

Як повідомляє Центр, повні результати дослідження будуть представлені під час засідання «круглого столу» на тему: «Мешканці Дніпропетровщини не довіряють місцевій владі», що проводить Центр політичної освіти, Вестмінстерський фонд за демократію (Великобританія) та Молодіжний центр праці. Медіа підтримку забезпечує Мережа прес-клубів Українського освітнього центру реформ.

За повідомленням Центру, засідання «круглого столу» відбудеться 18 травня 2006 року в приміщенні Прес-центру Дніпропетровської обласної ради за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Кірова, 2, 4-ий поверх. Початок засідання «круглого столу» — о 12.00., реєстрація — з 11.30.

До участі у засіданні запрошуються представники громадських організацій, засобів масової інформації, місцевої влади.

Довідка: Центр політичної освіти було зареєстровано 14 квітня 2000 року Управлінням юстиції у м. Києві. Засновниками Центру стали молоді професіонали-ентузіасти, яких об'єднала ідея розробки та впровадження ефективних освітніх програм для громадсько-політичних активістів.

Місією Центру є сприяння розвиткові української політики та громадянського суспільства на демократичних принципах через організацію освітніх заходів, підтримку суспільного діалогу та проведення досліджень.
Gorod.dp.ua на Facebook.


fin analitik  (22.05.06 15:41): Странно как то, 15 лет недоверия не было, а тут появилось. Наверное эта самая власть просто гайки попустила, вот и начались исследования о ней. Ответить | С цитатой
житель города  (18.05.06 13:00): Наши местные власти только говорят красиво, да и то только перед выборами или когда нужно протолкнуть какой-нибудь свой проэкт (опять же только в собственных корыстных интересах).Кому нужен народ с его проблемами если они уже у власти.Кто смотрит в это время на законы ( а они у нас есть, только их никто не хочет выполнять).Посмотрите,опять одни и те же лица, кто не прошел в депутаты сел в госадминистрацию, кто был в госадминистрации сел в депутаты, а от перемены мест слагаемых , как известно,сумма не меняется Ответить | С цитатой
koshaka  (18.05.06 10:35): Они не то что брешуть, они просто морозят левую фигню всякую, и тупо, упорно (хе-хе "у порно") мутят свои проекты по обогащению, наплевав на граждан.
Я имею ввиду всякие тупые фонтаны, супердорогие элитные дома и уродливые офисные здания "тюремной" архитектуры (Атриум, ТЦ за мостом на Солнечном, и др.)
Ответить | С цитатой
levada  (18.05.06 07:15): Яка може бути довіра до людей, які постійно брешуть ? Ответить | С цитатой
Андрей  (17.05.06 20:48): Какое доверие??? Последние лет 10 у власти в городе одни и те же люди. Посмотрите как похорошел Киев, а Донецк, а другие областные центры. Только наш Днепропетровск... Пять лет тому назад казалось, что хуже некуда, но городские власти нам доказали, что ещё и как может быть хуже. Как то и любовь к родному городу исчезает благодаря "мэрским" людишкам. Ответить | С цитатой
патриот  (17.05.06 18:26): ДАЕШЬ КАПРЕМОНТ улицы СТРОИТЕЛЕЙ.

....которую кстати в позопрошлом году капитально ремонтировали.
А после этого и о доверии можно поговорить...


....к казнокрадам.
Ответить | С цитатой
aaa  (17.05.06 18:10): А шо, когда-то местным властям доверяли??? Не доверять только сейчас стали?
Не смешите, пожалуйста.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте