Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Український Уряд стурбований ситуацією із трубним експортом до Європи

Український Уряд стурбований ситуацією із трубним експортом до Європи, зокрема пропозицією Європейської Комісії щодо нових антидемпінгових заходів, які можуть ускладнити доступ українських труб, зокрема дніпропетровського та нікопольського виробництва, на європейський ринок. Про це повідомили в прес-службі Кабінету Міністрів України. За інформацією прес-служби, Уряд України звернувся до Голови Європейської Комісії Жозе Мануеля Баррозо, а Міністерством економіки направлено до Європейської Комісії відповідний коментар, зокрема, українська сторона підтвердила незгоду із позицією ЄС у зазначеному розслідуванні та наголосила на необхідності дотримань статті 19 Угоди про партнерство та співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами.

Як зазначили в прес-службі, незважаючи на кардинальну різницю в умовах доступу до європейського ринку, ціновій політиці, динаміці обсягу поставок безшовних труб для українських виробників з одного боку, та виробників із Росії, Румунії та Хорватії з іншого боку, розрахунок шкоди для європейських виробників у зазначеному розслідуванні здійснено на кумулятивній основі для всіх країн. Відтак, на думку української сторони, застосування такого підходу є неприйнятним, для українських виробників має бути проведена окрема оцінка щодо впливу поставок українських труб на економічний стан промисловості країн-членів ЄС.

Уряд України також висловив сподівання на об’єктивне та неупереджене ставлення Європейської Комісії до України у даній непростій ситуації.

Довідка: 24 квітня 2006 року в Україну були надіслані матеріали антидемпінгового розслідування, згідно з якими ставки мита для українських підприємств мають складати:

ВАТ „Дніпропетровський трубний завод” — 12,3%, ВАТ „Нікопольський завод безшовних труб”, ВАТ „Нижньодніпровський трубопрокатний завод» — 25,1%, ЗАТ „Нікопольський завод сталевих труб ЮТіСТ” — 26,2%, усі інші компанії — 26,2%.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Mia  (07.05.06 02:52): Делали бы всё легально, не было бы проблем. ИСД торгует трубами вовсю в Европе и никто им не мешает:) Ответить | С цитатой
Danila  (06.05.06 15:27): Интерпайп обеспокоен размерами пошлин на трубы в страны ЕС Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте