Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тариф на воду Аульського водозабору може бути підвищений

До Головного управління економіки Дніпродзержинської міської ради надійшов лист керівництва Дніпропетровського облводоканалу про розгляд пропозиції підвищення тарифу на воду Аульського водозабору. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив начальник Головного управління економіки Дніпродзержинської міської ради Сергій Терещенко.

За інформацією Сергія Терещенка, у листі йдеться про можливий рівень підвищення тарифу з 31,2 коп. за кубометр води до 54,9 коп.

Як зазначив Сергій Терещенко, дія Закону „Про місцеве самоврядування в Україні” не поширюється на формування тарифу на послуги комунальних підприємств, що знаходяться поза межами впливу територіальних громад (Аули адміністративно підпорядковані Криничанському району), тому лист керівництва Облводоканалу не буде розглядатися міською владою.

Ситуацію навколо підвищення тарифу інформагентству «Придніпров’я» прокоментував директор підприємства Аульський водозабір Анатолій Бондаренко: „Тариф на воду Аульського водозабору з 2001 року залишається найнижчим в Україні і покриває лише 64% витрат водозабору на електроенергію. Підвищилася вартість реагентів для очищення води, пального, електроенергії, виріс рівень мінімальної зарплати, за цих умов підприємство без підвищення тарифу не зможе нормально існувати”.

Стан водозабору, за словами Анатолія Бондаренка, близький до аварійного, тут тривалий час не проводилися капітальні ремонти.
Gorod.dp.ua на Facebook.


джлр  (17.05.06 10:00): Аулы принадлежат облсовету, а там рубка. Для этого нужны бабки. Вот и все! Ответить | С цитатой
Alex  (06.05.06 17:15): Уроды! Деньги гребут только себе! Ходят плачут, а у самих по 3 иномарки! Жидва вонючая!!! Ответить | С цитатой
Сергей  (06.05.06 13:39): Власть меняется, а методы остаются те же - повысить тарифы и больше ничего не делать! Для примера можно взять повышение квартплаты: мусор вывозить стали ещё реже, количество дворников стало ещё меньше, лифты так же не работают. Об остальных услугах и вспоминать как-то не прилично.
То же самое будет и с повышением цен на воду - вода и канализация и дальше будут течь по улицам, а в канализационные колодцы и дальше будут проваливаться люди!
И всё это будет до тех пор, пока не будут установлены разумные тарифы и оплата по ним не станет ОБЯЗАТЕЛЬНОЙ ДЛЯ ВСЕХ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ, а посредников при этом уберут от кормушки.
Ответить | С цитатой
Артём  (05.05.06 18:51): вообще маразм какой-то, цены растут, а нифига никто не делает!!! Возьмите кредит отремантируйте водовод + водоотчистные в городе и тогда люди вам за куб и по гривне платить будут!!! По крайней мере я:) Ответить | С цитатой
Angel  (05.05.06 18:10): А трубы так и будут ржавыми..... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте