Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
12:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Незабаром може з’явитися пам’ятник Фронтовій гармоні

У Дніпропетровську незабаром може з’явитися пам’ятник Фронтовій гармоні. Про таку ініціативу, з якою до обласної влади звернулися громадські організації ветеранів Великої Вітчизняної війни, заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Сергєєв поінформував журналістів на спільній прес-конференції із заступником голови облдержадміністрації Ориною Сокульською 4 травня.

«Обласна державна адміністрація підтримала ініціативу ветеранів, у нас відбулася перша установча нарада, і створена робоча група, яка має намір звернутися до громадськості Дніпропетровська з проханням визначити, де мешканці міста вважають за необхідне поставити новий пам’ятник — пам’ятник Фронтовій гармоні. Спочатку ми говорили про фронтовий баян, але нас підправили. Наші батьки, наші діди і відступали, і наступали з гармонню. Вона піднімала бойовий дух і допомагала здобувати Перемогу», — зазначив Віктор Сергєєв.

А втім, за словами Віктора Сергєєва, нині на Дніпропетровщині є чимало монументів і місць поховань військових, загиблих у роки Великої Вітчизняної війни, які потребують упорядкування і навіть повного відновлення.

«Зараз проходить інвентаризація всіх пам’ятників, які є в області, і найближчим часом ми побачимо реальну картину, які пам’ятники потрібно відремонтувати», — додала Орина Сокульська.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Z  (09.05.06 02:57): Лучше б вететраны выступили с инициативой подсчитать наконец количество жертв в войне...
Дмитрий, зажгли:)
Ответить | С цитатой
Герман  (06.05.06 14:01): Еще добавить в этот список пулю-дуру и штык-молодец. При желании еще много чего можно всунуть в этот список. Денег некуда девать властям. Ответить | С цитатой
Дмитрий  (05.05.06 16:42): Предлагаю не останавливаться на этом и установить также памятники:
- фронтовому котелку
- фронтовой фляжке
- фронтовой ложке
- фронтовому кисету
- тыловой крысе
Ответить | С цитатой
Агрессор  (05.05.06 15:08): А больше фонов и идей для фотографирования нет никаких? Лучше, чтобы фотографии у всех были одинаковые - (как в Одессе) с Утесовым и со стулом, да? :) Ответить | С цитатой
4dimka  (05.05.06 14:16): Памятник это хорошо! А хороший памятник еще лучше!
Лучше создавать памятники, чтобы с ними можно было сфотографироваться - как в Одессе - Утесов и стул!!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте