Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Володимир Яцуба став депутатом обласної ради

19 жовтня, по багатомандатному виборчому округу № 23 (м. Дніпропетровськ) відбулися вибори депутата Дніпропетровської обласної ради. Із п’яти зареєстрованих кандидатів переконливу перемогу здобув голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимир Яцуба: свій голос за нього відали 86,1 відсотка виборців від загальної кількості тих, хто взяв участь у голосуванні, що складає понад півмільйона чоловік. ( за офіційними даними – 567377 голосів виборців).

Як повідомив на прес-конференції голова обласної виборчої комісії П.Шандиба за результатами підрахунку голосів менш як 2% бюлетенів визнано недійсними, біля 3% голосували проти всіх. Серед суперників губернатора по виборах в обласну раду найбільшу кількість голосів – біля 5% - отримала представник КПУ, інші кандидати ще менше. За словами П.Шандиби вже у понеділок обласна виборча комісія за результатами виборів зареєструвала В.Яцубу депутатом обласної ради. З перемогою на виборах голову Дніпропетровської облдержадміністрації особисто привітав Президент України Леонід Кучма.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті