Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровське міське управління земельних ресурсів розглядає нову систему виділення ділянок під забудову

Дніпропетровське міське управління земельних ресурсів розглядає нову систему виділення ділянок під забудову
Дніпропетровське міське управління земельних ресурсів розглядає нову систему виділення ділянок під забудову — на тендерній основі. Про це заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Євген Заяць повідомив на засіданні Дніпропетровської Будівельної палати 15 лютого.

За інформацією Євгена Зайця, у Дніпропетровському міськвиконкомі розробляють законодавчий механізм із права одержання земельних ділянок в оренду через аукціон. Це один із кроків вирішення питання розподілу земельних ділянок. Також буде вирішуватися питання про необхідність проведення аукціону при збільшенні або доданні площі до вже існуючої ділянки. Результат буде оголошений на березневій сесії міськвиконкому.

«Будь-яка вільна під забудову для комерційних цілей ділянка можна буде одержана через аукціон. Це питання не буде стосуватися держустанов, комунальних служб та приватного будівництва», — відзначив Євген Заєць. За словами Євгена Зайця, у Дніпропетровську чимало кинутих ділянок, і зараз іде робота з їхніми власниками щодо передачі землі в користування іншим власникам.

Інформація з відводу земельних ділянок під будівництво надаватиметься за першим запитом в управління земельних ресурсів.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», земельна ділянка під будівництво житлового району на житловому масиві «Фрунзенський» площею 19 га виставлена на аукціон зі стартовою ціною 9 млн грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте